F1 CHAMP: Castigatorii etapei a 18-a

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.11.2008
Va prezentam lista castigatorilor din ultima etapa din sezonul 2008 a concursului F1 Champ.

Finalul incandescent de cursa de la Interlagos a produs schimbari radicale si in clasamentul de etapa al concursului F1 Champ.

Ultima etapa a sezonului 2008 din cadrul concursului F1 Champ a fost dominata in cea mai mare parte de HorTed, care a reusit sa-si adjudece in cele din urma primul loc cu 3170 de puncte.

In schimb, lupta pentru locul 2 a fost extrem de acerba, doi piloti terminand pe aceasta pozitie cu un numar egal si rotund de puncte, 3000. RADCAR GP 08 a fost avantajat in aceasta situatie in fata lui pluto F1 datorita faptul ca s-a inregistrat mai devreme in concurs.

Locul 4 i-a revenit lui alonso_x, care a terminat la un singur punct in spate, acumuland un total de 2999 de puncte.

Clasamentul complet al etapei a 18-a poate fi vizualizat aici.

IMPORTANT: Toti castigatorii F1 Champ vor fi contactati telefonic de catre reprezentatii Automarket.ro. Nu este necesara expedierea unui e-mail de confirmare a premiului.

Iata castigatorii celei de-a 18-a etapa de F1 Champ:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  HorTed  3170  600 RON
 2  RADCAR GP 08  3000  400 RON
 3  Pluto F1  3000  200 RON
 4  alonso_x  2999  Tricou F1 Champ
 5  Mschumi  2991  Tricou F1 Champ
 6  autodal  2988  Tricou F1 Champ
 7  Michelle Dream Team  2985  Tricou F1 Champ
 8  myFerrari  2979  Tricou F1 Champ
 9  2co  2965  Tricou F1 Champ
 10  youarebehindme  2963  Tricou F1 Champ

 

Iata si echipa castigatorului din ziua cursei:

Platinum driver: Felipe Massa
Gold driver: Fernando Alonso
Silver driver: Timo Glock

Platinum manager: Ron Dennis
Gold manager: Ross Brawn
Silver manager: Mike Gascoyne

Platinum team: Scuderia Ferrari
Gold team: ING Renault F1 Team
Silver team: Williams F1 Team

Platinum test driver: Michael Schumacher
Gold test driver: Christian Klien
Silver test driver: Romain Grosjean

Comentarii (19)

  • felicitari Horted !
    felicitari pentru castigarea etapei !

    si celor din top 20 din general :D
    0 0
  • si felicitari
    pentru mega-inspiratia: masa-ferari alo-ren glock-wiliams...o inspiratie de zile mari rasplatita cu locul 1 !bravos :)
    0 0
  • Felicitari
    tuturor castigatorilor! Ermano , bv, in sfarsit ai confirmat ca esti un elev silitor :)
    @Crismar ai rezistat presiunilor! felicitari, trimiti si tu o vedere din Istambul :D
    0 0
  • Bravos
    Felicitari tuturor celor care au indragit si in acest sezon F1 si care stiu sa isi respecte competitorii dar si sa fie consecventi cu proprii piloti.
    Felicitari si celor doi fruntasi ai clasamentului general, ei au luptat in aceasta ultima etapa mai aprig decat cei de pe pista.

    Numai bine tuturor

    0 0
  • propun
    pentru sezonul viitor sa intrati in concurs cu nicknamurile vechi(din sezonul trecut) cum a facut sezonul.acesta numai horted si OreF1 ...ca sa stiu si eu cu cine ma duelez :D !

    Felicitari crismar56...sau 59...oricum nu conteaza ca e unul si acelasi :P ....

    Ne Vedem tot aici,la urmatorul concurs,tot luna aceasta :) ...salutarile mele tuturor castigatoriilor (general & etapa) ---->GeorgeDaniel alias SpeedGeorge !
    0 0
  • Feicitari voua !
    Tin sa felicit in mod special pe Horted si pe michelle_b (prietena mea...!) pentru ce au realizat astazi ! In acelasi timp salut pe toti cei care si-au implinit un vis in aceasta seara si care vor dori sa "lupte" si in viitorul concurs F1 Champ 2009.
    Ce nu am reusit anul acesta imi doresc sa reusesc anul viitor mai des... (se spune ca este putin doar o data...!). Pentru crismar56 am doar laude la felul cum a revenit in cursa si imbarbatari pentru Dacia Logan Team, asa cum i-am transmis lui Massa ! Poate va reusi la anul sa castige.
    Ma retrag cu parerea de rau ca nu am crezut suficient in Alonso la aceasta cursa...Toate cele bune tuturor celor care au fost cu bun simt pe acest site...si sa ne revedem la anul mai putin rasisti in declaratii ! (Zeppelin)
    0 0
  • felicitari
    felicit toti userii pt concurenta iportant este sa participi nu sa castigi da pe naiba miza destul de mare dar in sfarsit un campionat frumos aspeptam pe urmatorul toti neam facut nervi si sperante cel mai bun a castigat felicitari in special aly pt mine u esti castigatoare poate la anul vei avea mai mult noroc
    0 0
  • FELICITARI
    FELICIT pe ermana campioana morala a cestui concurs. ermana :) si pe Crasmar si pe totii care i cunosc din acest concurs:)..ma bucur ca am ajuns pe 2,,am fost constant si mers sigur,,putine emotii ca cei din fatza pariasera,,am ales sa nu pariez,,macar aqm...obiectivul era general top 50 sunt pe 60 din peste 3000 ma onoreaza si asteptam sezonul 2009..ERMANA !!!.dau sampania hai la Bv:))...
    0 0
  • felicitari
    felicitari lui horted a condus aproape toata etapa... foarte curata evolutia ! felicitari lui michelle . se pare ca si tu te-ai invatat sa ataci pe final :) felicitari tuturor !
    0 0
  • @TUTUROR
    Multumesc celor care ma felicita si celor care sunt suparati ca am castigat eu. Exista un user pe acest site care m-a facut sa lupt pentru a castiga acest premiu pentru ca nu a crezut in mine. M-am jucat cu nervii mei zile la rand pentru ca sunt o persoana colerica dar se pare ca am reusit chiar cand ma asteptam mai putin. Va felicit pe toti userii participanti la acest concurs. Am cunoscut aici persoane minunate cu care sper sa raman prieten pe vecie. MULTUMESC!
    0 0
  • Bravo tuturor
    Felicitari tutror castigatorilor din toate etapele si de fapt tuturor participantilor. A fost un alt sezon tare.Va multumesc tuturor si multumiri si redactiei Automarket.
    Cat despre etapa asta, a fost cea mai studiata de pana acum de catre mine. Declaratii, clasamente trecute, comentarii si relatari de la fata locului cu ore inaintea cursei, radare de precipitatii...tot tacamul. Dar in final a meritat efortul.
    Felicitari si lui crismar pentru castigarea concursului. Sa savurezi din plin excursia.
    Multa bafta tuturor la concursurile urmatoare.

    0 0
  • @horted
    Multumesc! Da am sa savurez din plin excursia pentru ca este un vis pe care il am de ceva ani si pe care nu il realizasem pentru ca au fost alte prioritati. Ma bucur ca aici am legat multe prietenii chiar daca nu ne-am vazut si nici auzit niciodata. Felicitari horted pentru castigarea multor premii pe acest site la acest concurs. Tine-o tot asa. SA AUZIM NUMAI DE BINE!
    0 0
  • @horted :))
    Studiata ....?! si pe mess ziceai ca nu iti mai place F1champ..ca nu mai ai timp de acest joc..ca nu te mai pasioneaza...ca nu te mai intereseaza...ca poate sa se intample orice ca nu iti pasa,daca pierzi... :))

    buna tactica :D ,ca sa ii depasesti pe toti pe interior !
    0 0
  • @crismar56
    dar pe mine nu ma feliciti :D ca am inceput sa plang de emotii cand l-am vazut pe masa ca a inceput sa planga si el ca a pierdut titlul :) ..macar atat merit si eu :D :).Enjoy !Bucurati-va de o Duminica superba...avem un nou campion mondial...viitorul schumy :)
    0 0
  • bravo dar.....
    bravo horted,bravo michell....bravo si mie pt locul 5.......dar nu ma bucur deloc.....mai bine ieseam eu pe 2500 si lua felipe titlul :((((............felicitari tuturor fanilor ferrari si mclaren si renault.....a fost o batalie pe cinste......au revoir
    0 0
  • cu intirziere ...
    in primul rind: Bravo Lewis ! apoi, multumesc prietenilor mei sharky_raduku si hoyad pentru felicitari, precum si lui ginerica si lui cobra. tot cu intirziere, as dori si eu sa felicit pe toti participantii acestui joc, pentru ca prin simplul fapt ca am participat, toti am cistigat cite ceva si as mai dori sa multumesc lui Teach pentru tot ce m-a invatat si pentru tot ajutorul acordat, pentru sustinere si pentru ca "ma suporta"! pentru ca azi dimineata la ora 5 am sosit de la Venetia si nu am putut accesa site-ul abia acum felicit toti cistigatorii acestui joc (in mod special ma bucur pentru functionarea "atomului" si pentru faptul ca am avut dreptate :P). felicitari marelui cistigator al jocului si ii urez sa se bucure deplin de obtinerea a tot ceea ce si-a dorit si ii transmit ca "e mai complicat decat ne imaginam sau mai simplu decat credem!" :D . ma bucur sincer ca nu am reusit sa vad cursa live (e singura cursa pe care am pierdut-o :P) pentru ca, acum dupa ce am vazut-o inregistrata stiu ca as fi facut atac de cord si raguseala eterna daca o vedeam aseara ! multumesc automarket pentru existenta acestui joc si ma bucur ca pe ultima suta de metri am reusit sa cistig tot ceea ce imi doream din acest joc, si anume, renumitul "tricou" :P (apropos de tricou, Mircea: celalalt e pe "vine" ?) si sper ca lui Dani nu i-am scos prea multe fire albe (Mircea stiu ca a apreciat "elucubatiile" mele). si anunt pe toata lumea ca mi-am cumparat de la Murano o veioza nou-nouta, mult mai "inspirata" cu care la anul voi face minuni =)) =)) =)). sa ne revedem (scriem :P) sanatosi la anul !
    0 0
  • FELICITAAAAAAARI !!!
    ...lui LEWIS si fanilor McLaren in primul rand, dar si celorlalti deopotriva! A fost un sezon extraordinar, multe rasturnari de situatie, mult spectacol, multe ambitii (inclusiv pe-aici...) si a culminat cu o cursa de vis/infarct! Inca o data felicitari tuturor si SUCCES la urmatoarele concursuri! Felicitari celor de la varf, dar si lui SpeedGeorge, michelle, NeoGalaxy - carora le multumesc ptr atentia acordata si le strang mana! Eu... ma multumesc si cu un tricou... Altfel, sper sa ne mai "vedem" pe-aici RESPECT! marianescu (alias McLarian)
    0 0
  • la fel
    la fel am avut si eu echipa , dar eram destul de departe , dar am terminat totusi destul de bine etapa !
    0 0
  • marianescu
    felicitari intirziate si tie partenere (http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/15917/force-india-spera-sa-dezvaluie-curand-furnizorul-de-motoare.html :P) si tin neaparat sa iti spun ca esti unul din cei doi useri McLaren pentru care am tot respectul in privinta discutiilor purtate, chiar si in contradictoriu (:D). cu atit mai mult cu cit esti din acelasi oras cu mine (:D). si, cu atit mai mult, cu cit acum imi dau seama ca de vreo 3-4 etape ma "luptam" cu echipa ta pentru clasamentul general (:P). mult, mult succes in tot ce faci si ne "vedem" la anul, sau, poate, in noua creeatie a celor de la Automarket...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru