F1 CHAMP: Concursul revine la ora 16:00!

Publicat Luni, 16.04.2007

Schimbarile in F1 Champ vor putea fi facute din nou incepand cu ora 16:00. Problemele pe care le-am intampinat necesita ceva mai mult timp de munca, astfel ca acestea trebuie sa fie rezolvate in totalitate.

In aceste conditii, stirile de astazi vor intra pe site dupa ora 19:00, pentru ca toti userii sa faca schimbarile zilnice in echipa.

Multumim.
Echipa de organizare F1 Champ.

Comentarii (21)

  • !!!!
    Mestere, ziceai ca acest concurs functioneaza ca o bursa continua. azi-dimineata citeam un articol in care era publicata o lista cu 101 firme din america care au inregistrat cele mai mari pierderi in anul 2006 datorita erorilor de calcul sau umane (cre'ca se referea la decizii manageriale), cu precizarea ca toate aceste firme erau cotate la bursele de valori din new york. cu siguranta, aceste firme nu si-au mai putut corecta erorile imediat dupa ce acestea au fost identificate, inregistrand pierderi enorme. intrebarea mea e: daca aceste firme nu au mai putut schimba cotatiile la bursa, cu toate ca au identificat erorile, si le puteau corecta(mai ales cele de calcul), de ce in concursul nostru (care... zici tu se desfasoara asemanator unei burse), cei care au fost pe faza si si-au dat seama de eroare voastra de calcul nu pot beneficia de aceasta oportunitate, ci se revine la echipa initiala(cea cu care o terminat cursa). daca chiar conteaza "momentul" ca la bursa, mi se pare aberant sa-i strici toata satisfactia celui care o stat cu ochii lipiti pe monitor urmarind sit-ul tau pt a fi cu un pas in fata celorlalti.
    0 0
  • comentez si io
    Parerea mea (ca si eu sunt programator web), saitu` asta nu trebuia lansat pana ce nu era 1476% testat !! adica eu cel putin asa fac. pana nu testez de 11 ori nu ii zic la client ca e gata. cel putin puteati sa creati saitu` anu` asta, il testati de mama focului si incepand cu 2008 l-ati fi lansat, dar ar fi fost ceva care ar fi mers brici. nu poti lansa un site care sa aiba erori de Doamne iarta-ma, si le corectezi in mers. si eu am proiecte la care lucrez chiar 9-10 luni (fara vrajeala), dar dom'le ala merge ! in fond si la urma urmei e munca mea acolo si reputatia firmei. mare pret nu pun io pe concursu` asta, particip si io asa ca sa imi testez skill-urile.
    0 0
  • joeadrianblack
    dale'ncolo de erori
    voi chiar nu stiti zicala. Din 100 de bug-uri daca rezolvi 2, inseamna ca mai ai 105 de rezolvat. (Pe de alta parte NU EXISTA tester mai bun decat clientul on-line)... spor la lucru in continuare si NU STRESA programatorul (ci managerul :)))
    0 0
  • Mircea Mester
    raspunsuri
    Pentru ca nu sunt intr-o dispozitie foarte buna din cauza problemelor aparute (stiu ca nu conteaza pentru unii, insa nu despre asta e vorba aici), raspund asa:

    @fedor_lucian: Fodore tata, nu exista user care sa nu isi fi dat seama ca in echipa sa Ferrari are cu 960 de puncte mai mult. Exista insa useri care au spus "hehehehe, hai sa le-o trag, sa vad daca se poate". NU se poate.

    @ Jiji: Felicitari, la noi se fac interviuri. Nu vii? A fost o eroare care a intervenit nu din cauza programarii, ci din cauza cache-ului, din cauza aglomeratiei pe server and so on. In plus, concursul asta nu putea fi testat pur si simplu inainte pentru ca in Formula 1 exista 17 curse anual. Da-mi tu alta cursa la care sa testez live sistemul si ai din partea mea un Nobel. Tine minte: F1 Champ NU A FOST BETA! A intrat, dezvoltat deja, online. Ne asumam erorile. Daca nu ni le-am fi asumat, am fi mers mai departe si am fi recuperat pe parcurs, fara sa tinem seama de strigatele de disperare ale userilor. Am facut-o. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim pusi la perete. Practic, esti in casa noastra si ne ceri socoteala pentru ca a intrat apa pe la coltul camerei. Nici noua nu ne convine, daca asta te calmeaza.

    @joeadrainblack: E bine sa te bucuri de concurs, pentru ca ideea e misto rau. Asa e logic, normal si frumos.
    0 0
  • mirciozauru'
    sincere felicitari
    Felicitari pentru ideea pe care ati avut-o. Eu si prietenii mei ne bucuram de posibilitatea pe care ne-ati dat-o de a concura si ne distram copios. Mersi si spor la treaba.
    0 0
  • inca o problema
    mi-am facut cont duminica seara 19.00 dupa cursa din bahrain, n-am stiut de problemele "de script" si am ales ferrari ca echipa, azi stupoare ferrrari a scazut cu cele 960 de puncte puse in plus celor care au avut ferrari IN TIMPUL cursei din bahrain, dar a scazut si celor care si-au facut cont si au ales ferrari ca echipa dupa cursa. acu pe bara total am vreo 6400 puncte si in clasamentul general am 7483 cat mi-au dat la inceput.
    0 0
  • feedback
    acuma asa functioneaza logica mea, nu dau ceva pana nu mere bine. nu trebe sa te superi in halu` asta pe mine. mie cel putin nu mi se pare ceva normal sa rulezi un program si de fiecare data sa dea kix. in fine am zis.. nu ma intere fr tare jocu` sa castig sau din astea, e asa pt distractie. referitor la job... daca platiti bine ma duc la voi :D
    0 0
  • buzzzz
    Asteptam cu rabdare ora 16.tic-tac,tic-tac.......
    0 0
  • joeadrianblack
    pt mircea
    ... stai linistit, toti care latra de rau pe site si pe forum (inclusiv eu pe ici colo) chiar daca ai avea de 3 ori mai multe bug-uri tot aici ne-am aduna... banu ar fi foarte bine venit... dar totusi cred ca marea majoritatea vin aici pt game...
    0 0
  • joeadrianblack
    pt jiji
    auzi, tu cu marile tale proiecte, nu ai predat niciodata un proiect de 8 luni care sa nu ruleze pt un server care sa aiba setarile identice cu ale tale? si daca da, nu au aparut erori dupa 2 - 3 luni cand bd sa populat putin??? ... calmatziva toti, INTOTDEAUNA o sa existe erori... obisnuitiva cu gandu... (daca pana acuma nu a-ti facut-o)
    0 0
  • ...
    cred ca ar trebui sa fim totusi multumiti ca se ocupa cineva de asa ceva si la noi in tara, EU cred ca e un inceput si "treburile" pot fi perfectate...
    nu stiu daca sunt persoane care au jucat pe RTL acum 5-6 ani parca, tot un joc de formula 1 o alta idee bazata pe bursa si pot sa spun ca au fost destule probleme si acolo.
    asa ca sa mai avem rabdara.
    0 0
  • re
    mdaaa, m-ai lamurit
    0 0
  • pt jiji
    Calm programatoru minune, calm...se mai intampla, ai vazut u vreodata soft facut PERFECT? Felicitari Automarket pt. idee ;)
    0 0
  • mai sunt greseli
    eu sunt nelamurit..in afara de greselile facute de program in legatura cu ferrari, la punctaj imi arata ca am 9548+26 din banca(in total 9574) si la locul in etapa imi arata ca am 9571..de ce..programu asta nu stie sa faca calcule..poate ca am mai fost furat pana acuma si nu mi-am dat eu seama
    0 0
  • Re: joeadrianblack
    ca bine zici. jocul e cel mai important. daca iti place formula 1 si vrei sa iti testezi talentele de prezicator aici ai ocazia.
    ca ai sansa sa si castigi deja e mult mai bine. cunosc multi care jucau de placere la "bursa" pe eurosport si sansele erau mult mai mici. noi sa zicem mc ca ni se raspunde prompt chiar, la mesajele noastre de bine sau de rau.
    0 0
  • incepe sau nu la 16????
    eu tot ce vreau sa va zic ca eram foarte bucuroasa de concurs, de bursa, de speculatii, regretam ca am aflat chiar sapt trecuta de concurs si cand colo....cade site-ul:((....naspa
    0 0
  • Mircea Mester
    DANKE
    Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca am fost atacati de o eroare, la fel si celor care nu au inteles insa au fost alaturi de noi.

    The show goes on. Liber la schimbari.
    0 0
  • alistone
    greseala persista de 2-3 saptam
    am sesizat aceasta problema cu punctajul (banca adunat cu credit) de ceva vreme, dar din pacate nu s-a rezolvat nimic. Nu cred ca as fi castigat eu vreo etapa daca imi erau adaugate si acele puncte lipsa, dar si de aici poate pleaca suspiciunea ca ceva nu este in "regula"...!!!!!
    0 0
  • am schimbat
    Cand vin stirile frate?
    0 0
  • intrebare
    intreb si eu ca prostu:) (ca nu ma pricep la programari ) : punctele acumulate intr-o etapa nu se aduna la punctele din banca ,ca pe viitor sa poti sa schimbi un pilot cu altul mai scump?
    0 0
  • punctaj
    Vreau sa stiu si eu daca fac o schimbare in echipa cand primesc punctele pentru acea schimbare? Ca am schimbat Ferrari pt BMW si au primit 15 puncte pt o stire dar l-a mine in clasament nimik. Deci, cand primesc puncte sau fac schimbari degeaba? si sa nu/mi spuneti ca schimbarile puncteaza abia a doua zi ca o iau razna. Atunci nu ar mai conta cat de atent esti tu la ce se intampla in F1, ci trebuie sa ai doar noroc sa-l ai in echipa pe unu care este laudat de cineva. Si atunci chiar ca mi-as pierde interesul pentru acest concurs. E drept, ce conteaza unu mai putin, dar ce s-ar intampla daca toti vor incepe sa gandeasca la fel
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru