F1 Champ: Lupta roata la roata pentru excursia la Istanbul!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.10.2008
Doi concurenti sunt la egalitate de puncte in clasamentul general cu numai cinci zile inainte de finalul concursului F1 Champ 2008!

Finalul celei de-a doua editii a concursului F1 Champ este mai palpitant ca niciodata.

Pe masura ce ne apropiem de ultimele evenimente oficiale, lupta la varf dintre primii doi concurenti a devenit extrem de echilibrata, astfel ca fiecare punct castigat sau pierdut se poate dovedi vital in lupta pentru excursia de doua persoane la Marele Premiu al Turciei din 2009.

La finalul penultimei curse a sezonului, userul Dacia Logan Team ocupa prima pozitie, avand un avans de numai 16 puncte in fata principalului sau rival, crismar56.

Diferenta dintre cei doi s-a mentinut constant la circa 10 puncte pe parcursului urmatoarelor 8 zile, insa ziua de marti a adus o schimbare radicala.

Astfel, crismar56 a reusit sa recupereze in aceasta zi terenul pierdut, iar in acest moment imparte prima pozitie a clasamentului cu Dacia Logan Team, ambii useri avand nu mai putin de 40.003 puncte! De altfel, acestia sunt singurii useri care au reusit pana in prezent sa treaca de pragul psihologic de 40.000 de puncte.

Egalitatea dintre cei doi useri se extinde insa si mai mult, in conditiile in care acestia s-au inscris in concurs pe 12 februarie 2008! Va reamintim ca, in cazul in care cei doi concurenti termina la egalitate de puncte, castigator va fi declarat cel care s-a inscris mai devreme in F1 Champ 2008. Userul crismar56 beneficiaza de avantaj in acest caz, intrucat s-a inregistrat la ora  09:35:45, in timp ce Dacia Logan Team s-a inregistrat cu numai 40 de minute mai tarziu, la ora 10:15:50!

Din pacate, sau poate din fericire, cei doi useri nu locuiesc in aceeasi localitate: crismar56 este din Fieni, iar Dacia Logan Team din Sfantu Gheorghe.

Suprematia acestora nu este amenintata in mod direct, intrucat ocupantul locului 3, userul bagolj F1RT, este la peste 400 de puncte in spatele celor doi lideri, avand "doar" 39.600 de puncte. Totusi, acesta are sanse reale de a intra in posesia unui exemplar a cartii "The Great Encyclopedia of Formula 1", alaturi de kimiko_kielo, atomicii si OreF1.

Indiferent de rezultatele finale ale F1 Champ 2008, suntem convinsi ca vom avea parte de un weekend de exceptie, in care o singura stire sau o alegere inspirata a unui pilot pentru evenimentele oficiale poate decide numele celui care va pleca la Istanbul in 2009.

Echipa F1 Champ ureaza tuturor concurentilor mult succes in ultima cursa a sezonului. Cel mai bun sa castige!

Comentarii (7)

  • @Dacia Logan Team
    Cel mai inspirat sa castige! Bafta tuturor! Sa ne auzim cu bine dupa cursa de duminica, care se anunta foarte palpitanta si interesanta.
    0 0
  • Dacia Logan Team & crismar56
    Felicitari si succes! Nu-l subestimati pe bagolj care va poate depasi. Hai Oradea!
    0 0
  • F1 Champ
    Cel mai inspirat si bun strateg sa castige! Respect pt cei care s-au mentinut in frunte si pt cei care m-au depasit pe final de sezon doar pt ca nu am fost pe faza (prietenii STIE toti despre ce vb). Astept noi concursuri pt a le castiga pe acelea =)) Bafta si inspiratie tuturor, mai ales mie!
    0 0
  • Dacia Logan Team si crismar56
    mult noroc la amandoi!
    0 0
  • Si logica "aista" ...
    Asta da idiotenie desavarsita ! Premiem neputinta, lalaiala, sau orice altceva decit calitatea, inteligenta, competitivitatea! Iertati-ma domnilor "admin"-i dar este mult mai greu sa obti (de ex.) 1000 de puncte in 10 zile decat in 20 sau 100 de zile ! ABSOLUT CATEGORIC LOCUL UNU TREBUIA SA REVINA ULTIMULUI INSCRIS SI NU CELUI INSCRIS IN PRIMA ZI !!! Dar m-am convins ca voi sinteti paraleli cu logica in multe privinte! In clasamentele de etapa am acceptat in sinea mea ca fiind "corect" sa clasezi mai in fata pe cel inscris mai repede ca o compensatie pentru contributia adusa la realizarea "obiectivului" pe care vi le-ati propus cu acest site! Dar sa nu-mi spuneti mie ca unul inscris pe 12.02.2008 care a adunat (de ex.) 30.673 puncte pana azi este mai bun ca altul care inscris " al 3009-lea" in 23.04.2008 a realizat acelas numar de puncte ! CATEGORIC CORECT SI LOGIC : ULTIMUL INSCRIS CEL MAI BINE CLASAT ! (desigur la acelas numar de puncte acumulate ) Cine stie, poate la anul o sa ganditi ceva mai corect si in aceasta privinta !
    In rest, cu bune si rele ca-n minunata noastra ROMANIA, recunosc ca a fost destul de amuzant ! Sper doar sa nu muriti la fel de repede si plin de sictir la adresa iubitorilor de F1 precum cei de la F1Xtream ( sau F1extreme ?) prin aniiii 2004 !!!
    Si "apropo", nu v-ar tenta la anul sa introduceti in paralel cu F1 si ceva asemanator pentru motoGP ? Macar pentru clasa gp? Cred, sincre ca numarul celor inscrisi ar fi aproape dublu fata de F1 !
    IN FINAL RESPECTUL MEU TOTAL ATAT INVINGATORULUI CAT SI PRIMILOR 100 DIN CLASAMENTUL GENERAL PENTRU PERFORMANTA !
    0 0
  • @stedo53
    Este perfect logic ca, in caz de egalitate, userul inscris mai devreme sa fie declarat castigator. Daca vrei, este vorba despre principiul "primul venit, primul servit". Este o metoda de departajare mult mai eficace decat, de exemplu, tragerea la sorti. Pe de alta parte, desfasurarea concursului din acest an a demonstrat ca un user care s-a inscris in luna aprilie pornea deja cu un handicap foarte mare aproape imposbil de recuperat pana la finalul sezonului. Fapt demonstrat de faptul ca cei mai multi useri din top 100 s-au inregistat pana la prima cursa a sezonului.
    0 0
  • forrza ardealul
    forrza dacia logan team.......hai brasovene.....rip crismar's head off :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru