F1 Champ: Modificari in grupele valorice

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 16.03.2008
Structura gruplor valorice din F1 Champ a suferit cateva modificari.

In urma rezultatele din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, am operat cateva schimbari in grupele valorice din F1 Champ.

Intrucat BMW-Sauber au avut evolutii foarte bune pe parcursul weekendului, iar cei de la Renault nu au stralucit decat prin conjunctura abandonurilor suferite de Ferrari, aceste echipe au facut rocada in grupele valorice. 

Modificarile au fost efectuate atat la piloti, cat si la echipe si team-manageri, astfel:

 

 Categorie  Item  De la
 La
 Piloti  Heikki Kovalainen
 Gold  Platinum
 Piloti  Nick Heidfeld
 Gold  Platinum
 Piloti  Robert Kubica
 Gold  Platinum
 Echipe  Renault  Platinum  Gold
 Echipa  BMW-Sauber  Gold  Platinum
 Manager  Mario Theissen
 Gold  Platinum


Important: Userii F1 Champ care aveau selectat unul dintre itemii care si-au schimbat grupa valorica vor primi din oficiu itemul cel mai apropiat ca puncte din clasamentul general din grupa respectiva.

Schimbarile vor fi permise de la primele ore ale zilei de luni, 17 martie 2008.

Pentru ca toti userii sa isi poata efectua schimbarile dorite in timp util, punctarea stirilor pentru a doua etapa de F1 Champ va incepe luni, 17 martie 2008, ora 12:00. 

 

Comentarii (19)

  • Nu inteleg
    Deci in locul lui Kova, il primesc pe Rosberg?
    0 0
  • ALONSO UNDE ?
    ALONSO la gold sau platinium .
    0 0
  • @montoya
    Despre Alonso nu precizeaza nici o modificare, deci ramane la platinum, unde a fost de la inceput. Sunt clare modificarile, dar inca nu stiu cum primim piloti/constructori din oficiu
    0 0
  • ?
    O fi o intrebare stupida dar banuiesc ca rocada are loc de maine ? adica nu se modifica punctajul acumulat de utilizatori ?
    "am operat cateva schimbari in grupele valorice din F1 Champ" asta inseamna ca de azi ? adica punctajul acumulat de user se va modifica sau nu ?
    0 0
  • Mircea Mester
    punctaj
    Punctajele nu au nimic de a face cu schimbarile. Acele puncte sunt primite si raman asa. Clasamentul final al etapei 1 pentru userii F1 Champ va fi publicat in foarte scurt timp in sectiunea de stiri.

    Itemii respectivi vor fi schimbati cu un alt item din respectiva grupa valorica. Va recomandam sa ii schimbati dupa preferintele fiecaruia pentru a evita formarea echipelor nedorite. Tocmai din aceasta cauza am ales solutia publicarii primelor stiri luni la ora 12.

    Multumim.
    0 0
  • @schimbari
    daca nu lucrati asupra sistemului (verificare castigatorilor ?) ati putea da drumu la schimbari inca din seara asta. nu de alta da schimbarile de luni ar fi cam pierdute ( iar se face gura ca au primit unii puncte moka k asa le`a intrat echipa ). banuiesc ca schimbarea o are toata lumea ... ar putea fi folosita in acest scop
    0 0
  • Schimbari...
    Ar trebui deblocate de astazi sau macar de maine 0:00 schimbarile pt. a le putea efectua toti useri deoarce poate nu toti sunt maine pana la ora 12 in fata unui calculator.
    0 0
  • NU este corect
    Daca am avut inspiratie nu este corect sa ne schimbati. Cei ce au ales de la inceput si vor sa ramana asa atunci asa sa ramana !!!

    PS ... daca sunt pe Mac cu Safari tot nu pot sa modific echipa nici daca vreau !!!
    0 0
  • modificări!!!!!!
    sunte-ţi de ..... , dacă tot aţi făcut un regulament şi o grilă cu piloţi atunci trebuia să-i menţineţi pînă la sfîrşitul campionatului.cum să aibă lumea încredere în voi cînd voi habar nu aveţi de ce vreţi să face-ţi.şi oricum eu m-am întrebat de la bun început pe ce criteriu aţi introdus echipa renault în platium cînd ei de fapt au terminat în urma celor de la bmw? .ce se întîmplă peste 2 etape să spunem că atunci renault va fi mai bună decît bmw,schimbaţi din nou echipele?
    0 0
  • Mircea Mester
    Avertisment
    @skribble: Considerati ca acesta este primul avertisment al organizatorilor F1 Champ pentru limbaj inadecvat in comentarii. Conform regulamentului, nu va exista un al doilea avertisment, urmand ca la a doua abatere echipele administrate de dumneavoastra sa fie eliminate din concurs fara drept de reinscriere.

    Tot ceea ce organizatorii F1 Champ fac in acest concurs este prevazut in regulament, inclusiv schimbarea grupelor valorice, o masura normala si logica dupa o prima etapa din F1 asa cum a fost cea de astazi. In momentul in care v-ati inscris in acest joc, ati citit si acceptat regulamentul. Nu vom tolera de acum incolo manifestari de acest tip aici.

    Va multumim.
    0 0
  • normal
    mie mi se are normala aceasta schimbare ....insa de acum or sa apara probleme si useri exclusi...exact ca si anul trecut.sa vedem cum obligati toti useri sa isi schimb e jucatori.
    0 0
  • pariuri
    0002189
    Duel piloţi
    Lewis Hamilton
    1.90 100 100
    0002188
    Pole position
    Lewis Hamilton
    3.70 50 50
    0 0
  • schimbari
    poate reusiti sa dati drumul la schimbari de azi!...maine eu,spre ex,nu pot face schimbari decat de la ora 19!...multumesc!
    0 0
  • Era si cazul...
    foarte corect ,chiar trebuiau modificate componenta tem-urilor ,diferente mari de valoare intre ele...acum sunt mai echilibrate ...totusi Alonso a ramas la Platinum ! ...imi vine greu sa cred ca cineva o sa-l aleaga intrun MP ,locul 4 de astazi a fost o intamplare,mai au de lucrat cei de la Renault...cu o floare nu se face primavara
    0 0
  • Nu e bine
    Daca un user care are la gold un pilot care a trecut la platinium, nu poate[din motive obiective] sau nu vrea sa faca modificare ce se intampla? Ce pilot va avea el de luni incolo la echipa gold?
    0 0
  • Modificari
    Chiar daca sunt specificate in regulament modificarile grupelor valorice asta nu inseamna ca automat toti cei ce au als ceva bun trebuie sa fie trecuti mai jos si sa piarda puncte, sincer cei ce au fost inspirati merita sa ramnana cu acel avantaj. Asadar propun sa ramana cu aceeasi echipa, dar cand fac prima modificare la echipa gold sa nu poata face modificarile deca cu echipele revizuite.
    0 0
  • Mircea
    @Ironwin
    Vei primi in echipa pilotul urmator ca numar de puncte adunate in clasamentul general din grupa valorica de unde a plecat itemul pe care tu l-ai avut in echipa.

    Sper ca se intelege :) Am incercat sa fiu cat mai scurt.
    0 0
  • jondaniel
    @mircea
    daca tot s-a facut mutarea, Alonso nu trebuia sa treaca impreuna cu Renault la Gold, mai ales ca nu a aratat nimic in cursa? parca sunt prea multi la Platinum. Sa nu se calce in picioare intre ei:D
    0 0
  • Ptr. jondaniel
    Cum s-a treaca ALONSO la gold , este de 2 ori CAMPION ,CELE MAI MULTE VICTORI,CELE MAI MULTE POL URI , si orcand poate face surrprize ca acum cand a scos din buzunar inca 50 cai ARMASARI PUR SANGE ARABI. NU MI-A VENIT SA CRED CUM KOVA AVEA 20 METRI IN FATA SI ALONSO LA DEPASIT >>>>>PANA SA TREACA LINIA DE START SOSIRE INCREDIBIL ADICA IN 200 METRII SAU CUM A DECLARAT DUPA CURSA RAZAND "CRED CA A APASA KOVA DIN GRESEALA BUTONUL DE LIMITARE PTR. BOXE HA HA HA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru