F1 Champ: Modificari in grupele valorice

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.05.2008
Retragerea echipei Super Aguri din F1 a determinat modificarea grupelor din F1 Champ. Schimbarile vor fi efectuate marti, 6 mai, la ora 17:00, moment in care schimbarile vor fi blocate.

Iesirea echipei Super Aguri pe usa din dos a Formulei 1 are implicatii si asupra concursului F1 Champ. Astfel, organizatorii F1 Champ au decis efectuarea mai multor schimbari in componenta grupelor pentru echilibrarea situatiei actuale.

ATENTIE: Pentru efectuarea schimbarilor in grupele valorice, schimbarile in F1 Champ vor fi blocate marti, 6 mai 2008, intre orele 17:00 - 18:00. In acest interval de timp nu vor fi publicate pe site stiri punctate.

 

Va prezentam mai jos un tabel cu toate modificarile ce vor fi operate in F1 Champ la ora 17:00.

 Item  De la
 La  Itemul este inlocuit cu*
 Flavio Briatore
 Platinum  Gold  Stefano Domenicali
 Sebastian Vettel
 Gold  Silver  Fernando Alonso
 Franz Tost  Gold  Silver  Ross Brawn
 Giancarlo Fisichella
 Gold  Silver  Fernando Alonso

Urmatorii itemi dispar din F1 Champ:

 Item  Itemul este inlocuit cu*
 Takuma Sato
 Kazuki Nakajima
 Anthony Davidson
 Kazuki Nakajima
 Super Aguri
 Force India
 Aguri Suzuki
 Mike Gascoyne

* Userii F1 Champ care au selectat un item dintre cei mentionati in coloana "Item" din ambele tabele vor primi din oficiu itemul specificat in coloana "Itemul este onlocuit cu".

 

Comentarii (9)

  • Nu va grabiti
    Imediat faceti modificari. Poate totusi nu se retrag. E dezamagitor ca se intampla asta in F1, dar... asta e viata. Poate se vor salva in ultimul moment.
    0 0
  • @FlorinBicazan
    "Ultimul moment" a expirat marti la intalnirea Aguri Suzuki - Honda.
    0 0
  • regulament
    In regulament, la punctul 4.2.1 scrie: "Un pilot / o echipa exclus(a) din campionat care nu mai puncteaza in clasamentul oficial al FIA va continua sa primeasca puncte in F1 Champ."
    Stiu ca ati pus acest item pentru situatia de anul trecut de la McLaren, dar teoretic s-ar aplica si aici.
    0 0
  • @drstupid
    Acest punct de regulament se aplica numai in cazul in care o echipa / un pilot continua sa concureze in Formula 1 chiar daca nu primesc puncte in mod oficial. Super Aguri insa nu vor mai lua startul in nicio cursa, motiv pentru care nu vor mai avea pentr uce sa castige puncte. in plus, regulamentul se refera la o echipa exclusa din campionat, pe cand Super Aguri s-au retras din F1 din motive financiare.
    0 0
  • regulament pt dr stupid
    cred ca ar trebui sa angajezi (drstupid) un avocat ca sa dovedesti adevarul tau :)), deja intrati in interpretari a regulamentului DDD
    0 0
  • una zicem alta facem
    pe forum, daniel.popescu zicea acu 3 zile :"Multumim pentru sugestii. Orice modificare in structura grupelor va fi anuntata pe site cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea acestora in vigoare." si acu hodornc trosc schimbarile se fac dupa o ora si 8 minute. nu ca m-ar afecta in vre-un fel schimbarile din grupe dar e cam romanesc concursu asta! parerea mea! hc!
    0 0
  • @ramfxp
    Modificarile in grupe au fost anuntate in jurul orei 11:00. Stirea a fost ulterior "mutata" prima pentru o vizibilitate mai buna.
    0 0
  • YAA!
    Salut all,referitor la ce ai spus ADMINU :Modificarile in grupe au fost anuntate in jurul orei 11:00. Stirea a fost ulterior "mutata" prima pentru o vizibilitate mai buna.(eu iy dau dreptate lui pentru k unii nu styu sa mai traga un ochi prin stirile care au mai fost date in paginile precedente.).Va salut si multa sanatate all fans f1...
    0 0
  • @ Daniel Popescu
    Salut! Cand aveti de gand sa dati stirea despre (si punctele aferente victoriei lui) Kobayashi din cursa A DOUA a etapei GP2 Series din Barcelona?!?!?!?! Parca asa promiteati in postarile precedente, nu?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru