F1 Champ: Modificari in structura grupelor

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.04.2008
Grupele valorice din F1 Champ vor suferi cateva schimbari in urma rezultatelor din acest debut de sezon, modificarile urmand sa intre in vigoare in dimineata zilei de vineri, 11 aprilie 2008.

In urma rezultatelor inregistrate in primele trei curse ale acestui sezon competitional, organizatorii F1 Champ au decis reconfigurarea grupelor valorice, pentru o mai buna corespondenta intre acestea si realitatea de pe pista.

Astfel, pilotul echipei Renault, Fernando Alonso, este retrogradat de la grupa Platinum la grupa Gold. De asemenea, la constructori, Scuderia Toro Rosso este retrogradata de la grupa Gold la grupa Silver.

O alta surpriza, speram noi placuta, este prezenta septuplului campion mondial Michael Schumacher ca pilot de teste la Scuderia Ferrari. Celebrul pilot german va fi prezent in F1 Champ in categoria pilotilor de teste, la grupa Platinum.

Speram ca introducerea germanului in concurs sa aduca un spor de atractivitate in timpul testelor oficiale de pe parcursul sezonului.

Pentru ca userii F1 Champ sa aiba timp sa isi reconfigureze echipele, aceste modificari in structura grupelor vor intra in vigoare in dimineata zilei de 11 aprilie, inainte de publicarea primei stiri.

Comentarii (22)

  • HM,DA!
    Va salut,mi se pare interesanta modificarea care va fi facuta maine dimineata.Oricum de f1 nu am despart niciodata.Respect f1.....
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Intr-adevar surpriza prezenta lui Schumacher. Ar fi bine sa dati cateva amanunte in legatura cu stirea asta.
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Aceste modificari erau asteptate avand in vedere rezultatele.
    0 0
  • ...
    Bine venite mutarile ce vor avea loc maine, cat despre Schumacher, citisem mai devreme! Pt petros....Occasional test driver Michael Schumacher will be back at the wheel of a Ferrari as testing resumes at the Circuit de Catalunya next week.

    According to reports in the Italian press, the 39-year-old German's F2008 will be equipped with simulated 2009 levels of downforce and Bridgestone's latest development slick tyre.
    Regular race drivers Felipe Massa and Kimi Raikkonen are also slated to join the Barcelona action, which precedes the forthcoming Spanish Grand Prix at the same venue.
    Massa will drive on the first two days of the test before handing over to Raikkonen.
    0 0
  • corect !
    Era si normal ! nu ca si pana acum cu Alonso in Platinum si Renault in Gold ....
    0 0
  • In sfarsit!...
    ...S-a facut dreptate. ;)
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Merci pentru informatii Nu prea am timp sa urmaresc si alte site-uri de formula 1
    0 0
  • Excelent
    Ceea ce am zis de la inceput. E ca si cum l-am pune pe Massa la Gold doar pentru ca acolo ii e locul. Dar din cauza masinii e in platinum.
    Excelent si bravo
    0 0
  • Vaaai
    Hai mai, ca abia am asteptat sa ma scap de Schumacher in F1, acuma iara dau de el? Nu ma mai pot concentra... gata. Pierd puncteeeleeee.
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Nu s-ar putea face ceva pentru dinamizarea acestui joc?
    0 0
  • ciumagar
    faceti o grupa de kko si mutati-l acolo pe ciumatul cu gura stramba !
    0 0
  • propunere
    propun ca in regulament sa existe o limita de modificari. de exemplu 10000 intr-o luna. sa stim si noi cum va fi vremea. eu personal, nu gasesc logica modificarilor (bune sau rele) intr-un joc in timpul desfasurarii lui mai ales unde se face atingere la punctare. parerea mea.
    0 0
  • o propunere aiurea !
    PAPERBOYRO , citeste si tu regulamentul acestui concurs...si vezi ceva..... si daca vei face un simplu calcul 12*30=360... cam 360 sau 372 de modificari intr-o luna, nu-ti ajung ? 10.000 cred ca ar fi cam penal...inseamna ca "VANATORII DE STIRI" ar fi pe primele locuri.... deci, nu e logic...... si, oricum, regulamentul a fost stabilit de la bun inceput...si alte schimbari, pe langa cele care au fost.....vor aduce si mai putini participanti la concursul asta !
    0 0
  • Ok
    Nu ar trebui sa se schimbe de la o zi la alta...trebuia sa anuntati azi si sa se schimbe sambata..
    Multi mai au si scoala, facultate servici si nu vor putea face schimbarile de la prima ora de maine.
    Nu ca nu s-ar trezi ...dar la pariu k nu schimbati voi de la 6
    :P
    0 0
  • perfect
    am sugerat demult aceste schimbari si sunt binevenite si cred ca ar trebuii sa faceti un casament cu pilotii , echipele si asa mai departe si sa fie un numar predefinit in fiecare grupa. in functie de punctele obtinute de fiecare pilot , echipa ..........sa intre sau sa iasa grupa valorica in care se claseaza.
    0 0
  • momentul schimbarii grupelor
    ce inseamna inainte de "publicarea primei stiri" : 09:00, 09:30 ?
    0 0
  • Schimbari!!!!!!!!!
    Cand faceti schimbarile fratilor ca avem treaba.
    0 0
  • si alonso?
    Nu l-ati mutat inca pr Alonso!!!
    0 0
  • scuze
    am vazut ca se lucreaza la asta, scuze!
    0 0
  • @schimbari
    Schimbarile s-au efectuat.
    0 0
  • Franz Tost ???
    N-ar trebui si Franz Tost mutat in grupa Silver?.... Din moment ce acolo este si Toro Rosso... asa ar fi logic.... sau nu?
    0 0
  • ????
    team manageri nu-i mutati???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru