F1 Champ: Nu uita să refaci echipa pentru India!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.10.2011
Toţi concurenţii F1 Champ care au făcut deja selecţiile în grupele de piloţi pentru etapa din India trebuie să-şi refacă echipele după înlocuirea lui Vitantonio Liuzzi cu Narain Karthikeyan.

Marele Premiu al Indiei de la sfârşitul acestei săptămâni marchează o nouă înlocuire în linia de piloţi a unei echipe valabilă pentru întreg weekendul: Narain Karthikeyan îl va înlocui pe Vitantonio Liuzzi la Hispania Racing.

Conform regulamentului F1 Champ, în urma acestei decizii, Liuzzi a fost eliminat din concursul F1 Champ pentru etapa din India, iar Karthikeyan a fost inclus în a cincea grupă valorică de piloţi. Întrucât Liuzzi a făcut parte tot din a cincea grupă valorica de piloţi, celalte grupe de piloţi rămân neschimbate.

Conform sistemului F1 Champ, orice schimbare în grupele valorice are drept efect anularea tuturor selecţiilor făcute anterior în grupa valorică afectată de schimbări, pentru a evita situaţiile în care un item punctează în două grupe valorice.

Din acest motiv, toţi concurenţii F1 Champ care au făcut deja selecţii în Grupa 5 de piloţi pentru etapa din India trebuie să-şi refacă selecţiile pentru acesta grupă.

Selecţiile efectuate în celelate grupe de piloţi şi echipe rămân valabile.

După Marele Premiu al Indiei, Liuzzi va reveni în concursul F1 Champ în locul lui Karthikeyan pentru ultimele două curse ale sezonului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru