F1 Champ: Precizari importante despre pariuri

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 15.03.2008
Toate pariurile efectuate pe data de 15 martie 2008 intre orele 05:00 - 10:00 vor fi anulate.

Din cauza unui bug de sistem, pariurile au ramas active pe parcursul desfasurarii calificarilor pentru Marele Premiu al Australiei.

Intrucat cotele pariurilor nu au fost modificate la timp, toate pariurile efectuate de useri intre orele 05:00 – 10:00 vor fi anulate. 

Userii isi vor primi punctele pariate inapoi.

De asemenea, toate pariurile efectuate pe Pole Position - Lewis Hamilton vor fi validate drept pariuri castigatoare.

Va multumim pentru intelegere.

Comentarii (28)

  • Corect,
    ar fi bine ca toate pariurile sa fie anulate si rubrica in sine sa fie scoasa din concurs...nu au a face cu sportul in general...seamana a pomana si poate anula munca userilor care stau pe net pentru pentru stiri si puncte....vine un neica nimeni care nu are are treaba cu F1 ,pariaza 100 puncte pe un item cu o cota de 5.0 si a facut 500.....pai 500 puncte nu se aduna in 2 saptamani de stiri,dupa toate astea mai rade in nas userilor care chiar muncesc pentru fiecare punct acumulat
    0 0
  • corect red-dog
    nici mie nu-mi place asta ...
    0 0
  • asa e
    asa e,va rugam foarte frumos sa scoateti PARIURILE din acest joc !

    nu transformati f1champ in astra pariuri sau mai stiu eu ce !!

    si in al doilea rand...sunt sute de useri care CHIAR muncesc,pentru fiecare pct. castigat in acest concurs !!!

    totul este ok,DAR VA RUGAM FRUMOS scoateti pariurile din f1champ !!!!
    0 0
  • Pariuri
    Deci am pariat aseara pe la ora 22:00... pe Hamilton.. ca o sa ia Pole Position.. si.. mi-a dat ca pariul este necastigator???? ce se intampla?? ce sa inteleg???
    0 0
  • Profetul
    pariuri
    ati avut la dispozitie intersezonul sa dezvoltati jocu. eu m-as fi asteptat sa creati o dezbatere bazata pe diversele idei pe care echipa Automarket le are cu privire la modul de organizare a acestui concurs, pentru a il face mai atractiv, mai echilibrat., insa nu ati facut asa ceva. chiar si acum pot spune ca nu ati anulat toate pariurile facute intre 05:00-10:00. treaba asta cu pariurile e una foarte complexa, v-ati avantat pe un teren minat. daca astazi kubica ar fi luat pole o mana de oameni ar fi facut in jur de 1500 de puncte, poate chiar mai bine, lucru care ar fi fost dezastruos pentru soarta concursului de anul acesta, el devenind din nou o lupta purtata la varf, accesibila doar prin pariuri nebunesti in speranta ca va iesi unul in ultima instanta. dupa cum ziceam, pentru pariurile astea trebuie o responsabilitate enorma, cote schimbate dupa fiecare antrenamente, etc. va propun, cu toate ca poate nu sunt in masura, ori sa le scoateti din concurs, ori ca acestea sa fie accesibile doar la cursele care se desfasoara la o ora acceptabila, eventual sa fie deschise doar o ora inaintea evenimentului (cursa, calificari) iar cotele sa fie preluate de pe site de pariuri (oamenii aia sunt platiti special pentru asa ceva). in speranta ca veti citi acest mesaj si poate veti schimba ceva ( nu sunt sigur daca aici se aplica faza din regulament cu mailul trimis pe adresa redactiei)
    0 0
  • Alfa, SchumyTW
    Pariuri
    Pariul meu de pe userul alfa a fost facut in jurul orei 12:30 in data de 15 Martie 2008. cu 100p pe Hamilton. Astept corectarea situatiei sau excluderea pariurilor din concurs, care cred ca e decizia cea mai buna.
    0 0
  • andu00
    fara pariuri
    scoateti pariurile nu vd ca in loc sa se vb despre stiri astia se crizeaza ca nu le dati puncte.90% din comenturi sant de la plangaciosi ca nu le dati puncte.zici ca din asta traiesc astia.
    0 0
  • era de asteptat
    nu ma asteptam sa functioneze treaba cu pariurile....ink odata v-ati dovedit limitele,la fel ca anu trecut,introduceti lucruri pe care nu stiti sa le gestionati.pariurile ar trebui scoase...la fel cum si cele 3 tipuri de echipe ar trebui schimbate(nu mi se pare normal ca hamilton sa fie la paltinium si kova sa fie la gold,probabil ca voi ati facut grupele dupa valoare,dar formula 1 a demonstrat in ultimu timp ca masina este importanta)
    0 0
  • @SchumyTW
    Ma simt nevoit sa repet: toate pariurile puse pe Hamilton pentru pole position vor fi validate ca fiind castigatoare. Multumesc.
    0 0
  • pfff
    andule...jocul asta se joaca pe puncte mah...nu imi spune tu mie ca ti-ai facut cont doar pt ca esti mare fan al formulei 1.din moment ce este inclusa rubrica pariuri in joc,si din moment ce pariurile au fost castigatoare,punctele ar trebui sa fie date...iar dupa cursa asta scoasa rubrica
    0 0
  • Stati linistiti
    Pariurile nu vor mai fi scoase pentru ca asa s-a facut regulamentul de la inceput. Totusi, eu nu cred ca pariurile sunt ciuma acestui concurs, ci punctarea stirilor. Asemenea monstruozitate numa de romani putea fi inventata.
    0 0
  • SPER...
    ...ca vor fi validate pariurile ptr Pole-ul lui Hamilton! Cu sigurantza suntem multi in situatia de a astepta aceste puncte.
    0 0
  • @grupe
    nu aduceti aici in discutie problema grupelor. dupa cum s`a spus si in regulament, acestea se pot schimba. cine era sa stie ca bmw vor fi asa de puternici. bineinteles ca acum alegerea corecta la gold este kubica bmw, de aceea cred ca se va face rocada intre renault si bmw la grupe, si kova si alonso la piloti, sau ceva de genul acesta :)
    0 0
  • kaiei
    eu nu ma refeream sa se treaca renault in loc de bmw sau invers...pt ca nu se stie dinainte care e mai buna...mie mi se pare o prostie sa pui un jucator intr-o grupa si coechipieru in cealalta......pt ca talentu nu are mare insemnatate la momentu asta
    0 0
  • COTELE PARIURILOR
    LA FEL CUM SE BLOCHEAZA SCHIMBAREA PILOTILOR SI ECHIPEI IN TIMPUL EVENIMENTELOR ASA AR TREBUI BLOCATE PARIURILE INTRE ACESTE EVENIMENTE PE ANUMITE ORE,SI ANUNTAT DINAINTE CA SE SCHIMBA COTELE PT CA EU AM PARIAT P KUBICA LA COTA 40 SI ACUM ARE COTA 8 SI NU A ANUNTAT NIMENI VREO SCHIMBARE A COTEI
    0 0
  • puncte pariuri
    si cam pe cand o sa fie validate pariurile totusi? sau macar punctele date inapoi...??? merci
    0 0
  • Mircea
    Pariuri in F1 Champ
    Modulul de pariuri nu va fi scos din F1 Champ. Consideram ca acesta va avea un rol foarte important in desfasurarea ulterioara a concursului. Motivele invocate de unii dintre useri (puncte din stiri vs. puncte din pariuri) ar fi fost valabile doar in conditiile in care pariurile nu erau disponibile pentru toti userii. Asa insa, fiecare dintre useri poate paria puncte pe victorie iar punctele din stiri, stranse cu greu, vor face diferenta in favoarea lor. Mai mult, modulul de pariuri este limitat. Fiecare user are la dispozitie 200 de puncte in fiecare etapa pentru pariere iar fiecare pariu poate "costa" maximum 100 de puncte. Consideram ca aceste limitari sunt facute in spiritul jocului. Cred insa ca pasiunea starnita in jurul acestui joc este una pozitiva si ca nu va face decat sa atraga din ce in ce mai multi fani ai F1 in jurul nostru. Nu vreau sa ne indapartam, niciun dintre noi, de spiritul sportului in general si sa uitam ca suntem aici pentru Formula 1. Haideti sa ne bucuram de stiri, de informatii si de un sezon care a inceput senzational, asa cum s-a terminat cel anterior.

    Multumesc.
    0 0
  • pariuri
    DE CE ATI MODIFICAT COTELE DE PARIURI PT KUBICA SI KOVA .SI EU AM PARIAT LA PE KUBICA LA COTA 40 SI ACUM VAD CA ARE COTA 8.NU MI SE PARE NORMAL SA SCHIMBATI COTELE DUPA CE SA PARIAT. ASA CEVA NU SE FACE NICAIERI.DACA SUNTETI HOTARATI SA MENTINETI PARIURILE RESPECTATI VA CLIENTII.DACA NU LASATI O BALTA CU PARIURILE.DE ASEMENEA CONSIDER CA AR TREBUI OPERATE UNELE MODIFICARI LA CELE 3 ECHIPE PLATINUM GOLD SI SILVER IN PRIVINTA PILOTILOR SI CONSTRUCTORILOR. DACA O FACETI ANUNTATI NE DIN TIMP.
    0 0
  • ptr scatman
    sa sti ca nu am pariat ptr fericirea ta,si am sa fac cum si sezonu asta cum am facut si anu trecut cu echipa asta merg tot sezonu nu ma schimb dupa cum sunt stirile.de ex uitete ce user are cel de pe locu 1 si (renault( si el banuiesc ca e fan mclaren,nu?
    0 0
  • Calin
    Cu tot respectu domnu Mircea, va propun sa lasati la o parte cuvantarile astea patriotice cum ca "sa ne bucuram de stiri" si mai nu stiu ce si rezolvati-va problema cu pariurile. Pana una alta, am de primit vreo 300 si ceva de puncte pe Hamilton si inca nu le am in cont. Dupa ce le primesc o sa ma bucur si de stiri. Toate bune.
    0 0
  • intrebare ?
    oare cei care se afla acum in fruntea clasamentului - si ma refer la cei ce au pariat si ei tipul de pariu pole - oare pe cine au pariat (...si au castigat) din moment ce pentru Hamilton nu s-au acordat pctele.... ?
    0 0
  • Ptr. echipa Automarket (adica MIrcea si Daniel ;))
    "De asemenea, toate pariurile efectuate pe Pole Position - Lewis Hamilton vor fi validate drept pariuri castigatoare." Cam pe cand se va intampla asta? Sau e ca la banci: acum bagi banii in cont dar de fapt ii "vezi" efectiv pe card doar dupa cateva ore?!... :p
    0 0
  • Mircea Mester
    pariuri (again)
    Se lucreaza la pariuri.

    @augusyoung: Conform regulamentului (si asa cum este normal) cotele se pot modifica oricand, e logic si normal. Mai ales dupa o sesiune de calificari, atunci cand favoritii se schimba. Nu e absolut nimic anormal in asta iar cei familiarizati cu pariurile stiu foarte bine acest lucru.

    @ Kissu: Nu te impacienta, punctajele etapei 1 din F1 Champ vor fi calculate luandu-se in considerare si punctele castigate pe Hamilton in calificari. Se lucreaza la asta in aceste momente. Nu va "scapa" niciun user fara punctele alea daca si-a pus agoniseala pe britanic.

    Putina rabdare, folks.

    Multumim si ne cerem scuze pentru inconveniente.
    0 0
  • pariuri
    bah baietzi mie mi se pare foarte tare faza cu pariurile....poti castiga numai din ele daca nimeresti o bomba:) glumesc.....cei care nu vor pariuri pot sa nu joace nu e obligatoriu.......bafta maine tuturor si spor la munca adminilor...
    0 0
  • Despre pariuri ...
    Sunt fericit sa salut "revenirea" administratorului Mircea Mester (care anul trecut a facut o treaba foarte buna cu acest joc) !
    Despre pariuri, puncte stranse in urma lor si punctajele generale ce vor fi realizate din acumularea de puncte pe sectiunile de stiri si pariuri am scris in blogul mai demult.
    Linkul este urmatorul : http://formula1.automarket.ro/blog/uncategorized/f1-champ/200-de-puncte-pentru-pariuri/
    Despre ce se va intampla in continuare vom vedea daca cineva a avut dreptate mai "mult" (folosesc un pleonasm...) sau nu. Oricum trebuie sa fim atenti la ce se intampla, pentru a nu distruge "stilul" acestui joc !
    Numai de bine le urez tuturor userilor, vechi si noi !
    0 0
  • pariuri
    Cea mai buna solutie ar fi sa se scoata aceste pariuri...si cred ca asa va fi, nu vedeti ca cei mai multi useri doresc asta...e democratie sau dictatura domnilor organizatori. In prima editie a F1 Champ s-a schimbat regulamentul pe la mijlocul sezonului si n-a mai fost o problema, acum de ce nu se poate?
    Se vede ca s-a inceput cu stangul in aceasta sectiune a concursului. Credeti ca va functiona? Eu nu cred!
    0 0
  • puncteleeeeee
    cand se remediaza defectiunea? Vreau puncteleeeeee........din pariu.
    0 0
  • Pariuri si puncte ...
    Deja incep sa fiu agresat si scarbit de atatea mesaje cu cei ce vor punctele din pariuri... !!!
    Este jalnic si sunt jalnici acesti useri(desi pot castiga bani din asta !).
    Pacat ca nu este vreun "destept" care sa parieze pe abandonul lui Hamilton sau al altui pilot din primii 3 si astfel sa castige din acest pariu pest e1500 puncte, cat au primii clasati dupa 2 saptamani de stiri + antrenamente + calificari ! (dar poate ca sunt cu sutele, ca termitele, ce mai conteaza logica aici)
    Excelenta ideea ... cu pariurile !
    Forza sa fie cu voi !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru