F1 Champ: Programul schimbarilor in weekendul Melbourne

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.03.2008
Va prezentam programul schimbarilor pentru primul Mare Premiu de Formula 1 al sezonului.

Asteptarea a luat sfarsit! Mai este foarte putin pana la primele evenimente oficiale din acest sezon. Prima cursa a noului sezon are loc, in mod traditional, in Australia, iar pilotii isi vor testa pentru prima oara monoposturile vineri dis-de-dimineata, in cadrul primelor antrenamente libere.

Asa cum v-am obisnuit de la prima editie, pe parcursul desfasurarii evenimentelor oficiale (antrenamente, calificari, cursa) schimbarile in F1 Champ vor fi blocate, urmand sa fie deblocate la scurt timp dupa publicarea rezultatelor.

De asemenea, nu uitati ca puteti efectua pariuri pentru castigatorul pole positionului doar pana in momentul inceperii acestora, in timp ce pentru celelalte pariuri deadline-ul este reprezentat de ora de incepere a cursei.

Iata programul schimbarilor pentru weekendul Melbourne:

VINERI 14 MARTIE 2008: 00:01 - 00:59 se pot face schimbari
                                              01:00 - 09:00 NU se pot face schimbari (antrenamente 1 + antrenamente 2)
                                              09:01 - 00:00 se pot face schimbari

SAMBATA 15 MARTIE 2008: 00:01 - 01:59 se pot face schimbari
                                                    02:00 - 09:00 NU se pot face schimbari (antrenamente 3 + calificari)
                                                    09:01 - 00:00 se pot face schimbari

DUMINICA 16 MARTIE 2008: 00:01 - 06:29 se pot face schimbari
                                                    06:30 - 10:30 NU se pot face schimbari (cursa)
                                                    Nu se pot face schimbari in restul zilei (nu vor exista nici stiri punctate dupa cursa).

Schimbarile sunt permise incepand cu luni, 17 martie, ora 10:00.

Comentarii (19)

  • dc?
    dc duminica nu se pot face schimbari? si eu daca am avut o alegere proasta in privinta pilotilor si echipelor si as vrea sa ii schimbi dupa cursa sa iau ceva puncte mai multe, ce fac? ca eu merg si la scoala :)) :P
    0 0
  • Schimbari
    Asta e o prostie cu orarul asta. De ce se poate face schimbari dupa ora 12 seara ? Numai cei fanatici o sa stea in fata calculatorului, si cine are internet acasa, si restul cine nu are sunt dezavantajati
    0 0
  • Schimbari
    Pun pariu ca voi "redactia" nu o sa stati la lucru la ora aia DDD asa ca nu-i cinstit
    0 0
  • schimbari
    ionele, australia e departe ,stii...? e alt fus orar... multi koala...
    0 0
  • schimbari
    se pot face schimbari dupa ora 00,00 pt ca cei care nu au ales bine in ziua precedenta sa isi pregateasca echipa pt cursa sau calificari.
    0 0
  • ionel
    oricum nu-i cinstit, daca ma gandesc ca eu treb sa fac setarea pentru teste joi (si astfel pierd puncte la stiri) si restul jucatorilor primesc puncte pt ziua de joi + schimba setarea de piloti dupa ora 12 noaptea, pentruca au intenet acasa si mai au chef sa se uite la calculator la ora 1 noaptea. Ar trebui sa fie orarul schimbarilor cat e cineva la redactie (cum e si la stiri). Ei bine atunci de ce nu se puncteaza si stirile 24 din 24 de ore... ????? Hai sa vedem atunci cati o sa mai joace. ??? avand in vedere ca nu toti sintem dependenti de calculator
    0 0
  • lipiti de calculator
    fratilor, concursu asta, in caz k nu v-ati dat seama inca, e DOAR pentru cei care nu numai ca au internet acasa, dar pe de-asupra tre sa ai si un job de asa maniera incat sa-ti permita sa stai tot timpu in fata calc, indiferent de zi, ora, etc. Deci fie lucrezi in IT, fie esti pierde-vara, cam astia is primii in clasament dupa calupurile de stiri...cat despre schimbarile din week-end, acolo intr-adev mai putin conteaza timpul petrecut in fata monitorului si mai mult inspiratia fiecaruia. Sa aveti bafta cu totii, dar nu mai multa ca mine:P
    0 0
  • alecstm
    schimbari
    asa au fost schimbarile si anu trecut si nu o fost o tragedie, ba din contra, o fost OK. Totate evenimentele s-au puncat dupa incheierea lor (indiferent de ora). Nu te obliga nimeni sa stai sau sa nu stai in fata monitorului. Voi cei noi inschisi in concurs mai dati din cand in cand un click pe arhiva 2007 (deasupra de F1 Blog, in partea stanga a paginii, dati un scrol pana cand dati de un eveniment si sa vedeti programul schimbarilor, in mare parte este acelasi, dar cu timpul va veti obisnui cu idea.... sau nu.
    0 0
  • @ Ionel
    Ionel, Ionelule, nu mai bea baiatule, fiindca te râd fetele! ;))
    0 0
  • ce se intampla?
    bai voi sunteti nebuni....nu pot sa-mi mai schimb echipa si acum e joi, ora 10.50! si azi am schimbat o singura data echipa si era vorba ca schimbarile se pot face de doua ori pe zi...deci ce se intampla???
    0 0
  • horted
    @roxy_goldy
    6.2 Este posibila o singura schimbare a unui item in cursul unei zile (fiecare pilot va putea fi schimbat o singura data, fiecare constructor o singura data, fiecare team manager o singura data, fiecare pilot de teste o singura data). Astfel, fiecare user va avea la dispozitie 12 schimbari zilnice.
    0 0
  • fiecare cu norocul lui..
    asa-i in viata frate...fiecare cu norocul lui!! ia nu mai plingeti! dupa ce ca-i moca.....mergeti si jucati pe alte site-uri daca nu va convine...ca acolo e cu bani si poate aveti mai mult noroc.....mult la toata lumea!!!
    0 0
  • shanse = O
    Eu cred ca tre sa raman cu echipa asta pana la sfarsitul campionatului , ca ma chinui zilnic sa schimb cate ceva dar nu reusesc deloc :( Nu ma lasa sa schimb si gata . Sau spuneti la ce ora si minut se poate schimba , dar sa reusesc ca asa cum e acum .. nu mai are rost sa intru pe site ca nu am ce vedea .
    0 0
  • scuze
    Scuze dar si mesajul asta a plecat cam greu . rog moderatorul sa mai scoate din postul anterior :D
    0 0
  • radcargt
    shanse
    schimbarii.nui cazul..asa ca .START ENGINES GENTELMENS' 2008 FORMULA 1 RTL CA PE ROM NUS'DE BANAT FII PLOII ,ALESCANDRESCU SI BALBAITU..''
    0 0
  • antrenamente 1
    gata, s-au terminat. Mor de somn, nu mai stau si la celelalte. 1 raikkon, 2 hamilt, 3 koval, 4 massa, 5 webber, 6 alonso, 7 kubica, 8glock
    0 0
  • erata
    3 massa, 4 koval
    0 0
  • HELLO!!!
    wake up, people!! cei de la formula1.com deja au afisat rezultatele la antr 1 si 2 si ei sunt cu 1 h in urma!!!
    0 0
  • pff
    e o prostie sa nu poti face schimbari intre antrenamentul 3 si calificari...adica poate cineva are probleme la antrenamente..si nu participa la calificari..sau pur si sp nu e in forma..de ce nu ash putea sa il schimb??
    va rog luati masuri cu orarul asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru