F1 CHAMP: Schimbari importante legate de pariuri

De Automarket
Publicat Duminica, 23.03.2008
Limita maxima a mizei pariurilor intr-o etapa scade de acum la 50 de puncte iar intr-un singur pariu se pot miza maximum 25 de puncte.

Perioada de debut a sezonului 2008 de Formula 1 a trecut iar F1 Champ s-a asezat pe un set de reguli care au fost schimbate intre timp pentru ca acest concurs sa se alinieze la aceleasi coordonate cu editia paralela a competitiei reale de Formula 1.

Dupa ce unii constructori si unii piloti si-au vazut schimbate grupele valorice pentru a rezona la rocada de valoare din Campionatul Mondial de Formula 1, echipa F1 Champ ia urmatoarele decizii:

  • Numarul total de puncte pe care un user le poate paria in timpul unei etape F1 Champ scade de la 200 la 50.
  • Limita maxima pentru un pariu se va diminua, incepand cu etapa a treia a concursului, de la 100 la 25 de puncte. 
  • Schimbarile intra in vigoare incepand cu luni, 24 martie 2008 si vor fi valabile si neschimbate pe parcursul intregului sezon.

 

Speram ca aceste modificari sa fie in asentimentul majoritatii userilor inscrisi in F1 Champ si sa aduca o egalare a valorilor echipelor acestora.

Va multumim. Echipa F1 Champ.

Comentarii (29)

  • ok
    e bine venita schimbarea......good job ;)
    0 0
  • Pariuri
    Eu zic sa va hotarati odata si sa finalizati regulamentul asta. Ca de la etapa la etapa vad ca se schimba cate ceva. Daca tot ati facut iar modificari sa speram ca asa vor ramane, nu ma mai ametiti cu schimbatu asta de reguli.
    PS: Tricourile cand vin?
    0 0
  • de ce acum?
    in general regulile nu se modifica in timpul jocului.saptamana trecuta ati modificat componenta grupelor, acum cotele pariurilor.
    din start dezavantajati anumiti jucatori, mai ales cei ca si mine care au mult de recuperat...
    de acord ca se egalizazevaloarea per etapa a echipelor , dar per general taiati multora posibilitatea de avansare...
    asta este regulile le faceti voi, noi avem doar doua variante: sa le acceptam si sa jucam mai departe sau sa va lasam fara jucatori; ceea ce nui cazul
    0 0
  • Kissu
    O mica observatie: poate ar fi fost mai bine sa NU modificati totusi valoarea maxima a pariurilor, DAR IN SCHIMB... cred ca era probabil o idee mai buna sa CONTEZE pariurile DOAR in clasamentul GENERAL, nu si la cel de etapa.

    Acesta era un compromis acceptabil si rezonabil, nu vi se pare? Ideea de baza era aceea ca cei care intra mai tarziu in concurs sa aiba o sansa sa recupereze diferentele din clasamentul GENERAL, cu putin noroc, bineinteles. ;)

    In clasamentul pe etapa, pariurile NU-SI aveau rostul si NU AVEAU nicio logica (vezi etapa a 2-a) ;) Numai bine.
    0 0
  • @clasament
    toata chestia asta ar trebui dublata de o recalculare a punctelor in clasamentul general. fara asa ceva cei puternici vor fi si mai puternici. practic pentru a mai avea sanse reale de castig in clasamentul general la momentul actual trebuie sa fii undeva in top50 ( nici acolo nu e tocmai roza situatia ) pentru ca la varf sunt diferente enorme si ar trebui un parcurs fara greseala pana la sfarsitul sezonului pentru a mai spera la ceva. stiu ca aveti in baza de date toate pariurile efectuate. cu cateva instructiuni puteti imparti fiecare pariu efectuat la 4 si updata situatia
    0 0
  • abia acum
    abia acum modificati dupa ce aia din general au avans fata de unii de 300-400 de puncte luate la pariurile vechi
    0 0
  • Pariuri
    Nu am fost si nu sunt nici acum de acord cu pariurile, insa avand in vedere ca este un concurs cu premii trebuie sa accept(am) situatia. Daca nu ar fi fost premii nu cred ca ar fi obiectat cineva impotriva lor. Speram totusi ca regulamentul sa nu sufere schimbari in fiecare etapa ca sunt multi care poate nu au acces la internet tot timpul si nu observa schimbarile aduse acestuia.
    0 0
  • umblati la pariuri
    De acord cu @clasament:cei care au acum -500 de puncte diferenta fata de celalalt ii trebuie 5 pariuri de cota 2.00 ca sa aiba sanse sa-l ajunga(si asta fara sa greseasca nimicsau valori de max -15...20 fata de celalalt).Asta inseamna minim cinci curse ?!?!?! Atunci pentru cel care acum are 3500 de puncte la general ce rost are sa se mai zbata .... se termina campionatul si tot nu/l ajunge pe ala care are 5100 de puncte, chiar daca acesta din urma isi alege cei mai slabi cotati pe fiecare grupa....
    asa ca reginditi putin modificarile acestea de pariuri si dati-le tuturor sanse nu numai unora dintre noi....
    0 0
  • mircea
    Schimbari
    F1 Champ nu va mai suferi modificari in privinta modulelor sale. Singurele modificari vor fi legate, in cazul in care situatia o cere imperativ, de componenta grupelor valorice.
    0 0
  • PRACTTIC IN ACEST FEL PARIURILE NU MAI AU NICI UN FEL DE IMPORTANTA
    DE CE LE ATI MAI INTRODUS ATUNCI cei care nu aveau toata ziua la dispozitie puteau recupera ceva asa.........in fond tot ca trebuie sa nimeresti locul 1 pentru 400 pct catre sa pariezi cine v a lua locul 1 e cam acelasi lucru cand cursele se des fasoara la interval de o saptamana mai inteleg dar la 3 saptamani e clar ca trebuie sa stai toata ziua cu nasul in calculator -parca e prea mult totusi
    0 0
  • in plus cei care sunt pe 2000 ar avea o sansa sa revina printr un pariu inspirat
    asa de ce ar mai continua
    0 0
  • da-mi-o mie, 'na-ti-o tie!
    mda....se intampla la fel ca anul trecut...in dorinta de a "echilibra" clasamentele, iar se fac schimbari in regulament peste noapte....ma intreb cum ar arata campionatul de Formula 1, cel real, dak asa s-ar decide si Bernie Eclestone...azi ii alba, maine-i neagra....in fine, s-a deschis sezonul de vanatoare de azi. De stiri, bineinteles...Sa "impuscati" bine! (P.S. nu vad ce merit ai dak reusesti sa stai 8 h pe zi in fata calc si sa faci schimbari fctie de stirile care le gasesti toate la un loc pe un singur site...chiar nu inteleg cum se suprapune asta cu fenomenul numit "Marele Circ". Din pacate, si regula asta e o reprezentatie de circ, dar una nereusita. Chici. De prost gust. Si se poate practica si de la 7 ani in sus; cand inveti sa citesti.)
    0 0
  • CU SAU FARA....
    e bine ca asa se poate vedea cine alcatuieste "STRATEGIC" echipele, si nu merge doar "la bulan". Va fi mai greu de recuperat diferentzele din clasamentul general.....
    Este oricum, ciudat, ca "SINGURELE MODIFICARI VOR FI LEGATE DE COMPONENTZA GRUPELOR VALORICE"......CE SCHIMBARI SA SE MAI FACA ? si asa schimbarea de etapa trecuta, cand cei de la BMW au trecut in prima grupa valorica....e destul de ciudata..... Cu toate ca ii admir foarte mult, ca au potential, crede cineva, ca vor castiga vreo cursa sezonul asta ? Poate numai daca granzii de la Ferrari si McLaren au probleme....... Cat despre ALonso.... ce mai cauta el in prima grupa valorica.....si Briatore, la fel...... ALonso,abia poate sa termine in puncte....si se afla in PLATINUM TEAM....... e un pic ciudat.....
    Oricum, am fost PRO schimbarii regulii cu pariurile
    MULTZAM !!!!
    0 0
  • excelent
    puteti sa le scoatetzi definitiv atunci.fara nici un fel de suparare, am impresia ca nu suntezi deloc stapani pe ceea ce faceti, ba mai mult observ ca va schib=mbati hotararile si, in consecintza, regulamentul precum vremea. ar fi curios un raspuns la intrebarea: care e motivul ultimei dvs hotarari referitoare la micsorarea mizei maxime a pariurilor dintr-o etapa.... Banuiesc ca n-o sa considerati necesar a-mi raspunde . Iar daca raspunsul este: cererea multor useri de a se renuntza la pariuri, dat fiind faptul ca pot fi interpretate ca fiind un fel de joc de noroc..atunci tin sa spun ca : a prinde una,doua sau trei stiri favorabile pe zi nu e altceva decat ...loterie, intrucat sunt atati useri care in momentul in care au prin o stire buna pe echipa favorita, o schimba, in sperantza ca vor aduna cateva puncte in plus...chiar dak ar fi sa schimba cu echipa adversa. nu am dreptate...bienteles ca am..si atunci care e motivul hotararii dvs?
    0 0
  • perhidrol....ai dreptate
    .
    0 0
  • o prostie
    scuzati ca va spun...dar va intreb si eu..cum credeti ca'i vom mai ajunge pe aia care au facut cate 1000 si ceva de puncte doar din pariuri..?raspuns:imposibil sa'i mai ajungem.
    0 0
  • @ pusabiro 23.03.2008, 21:17; @ KalEl 23.03.2008, 21:34; @ grasut 23.03.2008, 21:58; @ abc2 23.03.2008, 23:27; @ Lucist 24.03.2008, 08:50
    Sunt perfect de acord cu voi si va sustin. (Vedeti si postarea mea de mai sus: Kissu de npacurar 23.03.2008, 21:34 )
    0 0
  • E OK
    Sunt de acord ca ati minimalizat importanta pariurilor. Eu cred ca un iubitor de formula 1 si care stie sa se informeze si care cunoaste formula 1 va sti sa recupereze punctele fata de cei care au castigat puncte pana acum doar din pariuri. Exemplu ultimul castigator de etapa care are echipa sub orice critica. Se vede ca el si-a format echipa la nimereala si a avut noroc cu pariurile. Dar noi aia care cunoastem formula 1 si suntem pasionati de ea vom sti sa-l ajungem din urma si sa-i dam lectii.
    0 0
  • era si timpul
    Ma bucur ca s-au luat in sfarsit masuri referitoare la pariurile astea...ca lucrurile cam scapasera de sub control...cat despre cei care au castigat f mult din pariuri si acum sunt in top la general..nicio pb nu vor mai avea cum sa avanseze dupa noroc...s-a vazut ieri echipa primului si cat de priceput era...asa ca se va putea recupera
    0 0
  • se poate doar pentru cei care stau toata ziua cu nasul in calculator
    restul pot renunta deja
    0 0
  • decizie
    Salut! Intrebare: cum ati luat decizia de a umbla la valorile pariate?
    Deja sunt pareri pro si contra si fiecare are dreptate in felul sau.
    Nu va jucati prea mult cu nervii participantilor?
    Chiar doresc un raspuns cinstit si as aprecia sa-l primesc.
    Multumesc
    0 0
  • maitrebuie sa ne facem si treaba la munca
    sau e doar pentru pensionari
    0 0
  • E bine
    Cu asta sunt de acord. Punctele castugate vor fi numai pentru o mica departajare.
    E ok acum
    0 0
  • corectie
    Salut,
    va rog daca se poate sa verificati punctajul meu la general. In urma pariului pe cel mai rapid tur am obtinut 1500 puncte.

    In clasament situatia contului meu arata asa:
    Piloţi Team manageri Constructori Piloţi de teste Pariuri Puncte pariate

    +1324 +36 +1417 +3 +1286 0

    Punctaj

    4066


    Deci un minus de puncte importante in clasamentul general
    As aprecia daca rectificati si aduceti punctajul general la valoarea corecta.

    Cat despre decizia de a micsora cota de pariuri... nu cred ca ati luat o asemenea decizie din cauza castigului meu. Pana la urma este vorba tot de inspiratie si cum am mai spus daca ati renunta la pariuri n-ar mai fi discutii ce nu au legatura cu F1 pe forum si am discuta linistiti despre curse cum ar fi normal.


    Va multumesc si spor la treaba!
    0 0
  • @aaablongi
    Nu este nicio greseala in clasamentul general. Din cele1500 de puncte castigate se scad mizele pariate pe biletele dvs. In concluzie, punctajul general din clasament este corect.
    0 0
  • corectie
    Punctele respective nu se scad in momentul efectuarii pariului?
    Se mai scad inca odata din punctajul obtinut in urma rezultatului?
    Seamana cu dubla impozitare :)
    Serios dl. Daniel cum este corect?!
    0 0
  • @aaablongi
    Corect, punctele pariate sa scad in momentul efectuarii pariului. Insa in clasamentul general al F1 Champ, la rubrica "pariuri", apare trecut PROFITUL realizat din pariuri pana in acel moment, adica SUMA PUNCTELOR CASTIGATE din toate pariurile MINUS SUMA PUNCTELOR PARIATE pe toate biletele.
    0 0
  • Concluzie
    Tot nu ies la socoteala.
    Si cred ca este aiurea, pariul te costa practic dublul mizei!
    Sunt convins ca regula este la fel pt. toti si deci asta n-ar schimba in clasamentul general pozitia mea, sau poate da, sunt multe de luat in calcul.
    Corect este sa "platim" o singura data pe pariu si nu de doua ori!
    Multumesc mult pentru promtitudinea cu care raspunzi si poate spuneti ce va determinat sa faceti schimbarile.
    Propun sa nu mai conteze punctele in clasamentul general si sa acordati un premiu pentru cel mai inspirat pariu.
    Cred ca asta ar multumi pe toata lumea.
    Spor la treaba!
    0 0
  • Final
    Ma lamuresti te rog, cum ai facut socotelile?
    Nu vreau sa te mai stresez dar ma intriga.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru