F1 Champ: Schimbari in grupele valorice

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.09.2008
In urma rezultatelor din ultimele curse, organizatorii F1 Champ au decis sa modifice componenta grupelor Gold si Silver pentru sporirea atractivitatii concursului.

Evolutiile constant bune ale celor de la Toro Rosso ne-au determinat sa ii transferam pe acestia in grupa Gold, acolo unde concurenta cu echipe precum Toyota sau Renault va fi mult mai acerba.

In special Sebastian Vettel a reusit sa surclaseze constant piloti ca Alonso sau Trulli, astfel incat alegerea userilor va fi una destul de dificila.

Pe de alta parte, Honda si Williams, impreuna cu pilotii lor (cu exceptia lui Nico Rosberg), au fostretrogradati in grupa Silver in urma rezultatelor dezamagitoare din ultimele Grand Prix-uri. De altfel, cei de la Force India au reusit in ultima perioada sa ii depaseasca in calificari pe japonezi.

Iata tabelul complet al schimbarilor in grupele valorice din F1 Champ:

 Item  De la grupa
 La grupa
 Toro Rosso
 Silver  Gold
 Honda Racing
 Gold  Silver
 Williams  Gold  Silver
 Sebastian Vettel
 Silver  Gold
 Jenson Button
 Gold  Silver
 Rubens Barrichello
 Gold  Silver

 

IMPORTANT: Toate schimbarile de mai sus vor fi operate miercuri, 10 septembrie 2008.

In acest sens, schimbarile in concursul F1 Champ vor fi blocate miercuri, 10 septembrie 2008, intre orele 11:00 - 15:00.

In acest interval de timp nu se vor puncta stiri.

Comentarii (13)

  • @admin
    Bravo!!! Felicitari ! In sfirsit o idee buna a fost aplicata... Dar, am o intrebare: cu S. Bourdais ce se intimpla ?
    0 0
  • @michelle_b
    Bourdais ramane la grupa Silver, intrucat a terminat in puncte de numai doua ori in acest sezon.
    0 0
  • iar rosberg ?
    banuiesc ca va ramane si el in gold :) ?

    p.s:hai cu stiri @daniel !!!! ca sunt zeci !!!
    0 0
  • @admin
    Dani, sorry dar atunci am de sesizat o mica contradictie: "Evolutiile constant bune ale celor de la Toro Rosso ne-au determinat sa ii transferam pe acestia in grupa Gold". Ar trebui corectat pentru ca se contrazice cu ce spui mai sus ....
    0 0
  • Nico?
    Rosberg unde va fi pana la urma? Pt ca scrieti ca pilotii Williams vor retrograda in Silver, dar in tabel nu apare numele lui :-??
    0 0
  • @SpeedGeorge
    Vedem noi maine unde va "plonja" Nico. Intre 2 grupe probabil oboseste si isi alege singur locul ;)
    0 0
  • @ally_great
    Am adaugat "cu exceptia lui Rosberg" :) Nico va ramane la Gold.
    0 0
  • din text ...
    " IMPORTANT: Toate schimbarile de mai sus vor fi operate miercuri, 10 septembrie 2008. In acest sens, schimbarile in concursul F1 Champ vor fi blocate miercuri, 10 septembrie 2008, intre orele 11:00 - 15:00. "

    deci,sa inteleg sa maine pana la ora 15:00 nu se vor mai publica stiri deloc ?nici macar..de dimineata de tot..pana la ora 11 ??
    0 0
  • stiri pt speedgeorge
    Ce vrei George mura in gura ? :D Citeste ce este sus, si daca pana la urma nu o sa fie asa, atunci dai bataie cu comentarii :) Daca o sa intreb si eu si mai inca vreo 10 oameni chiar ca no sa vina stirile, daca tot raspunde la orice fel de prostie
    0 0
  • parerea mea
    cred ca ar fi mai interesant si mai bine sa treaca toti pilotii si constructorii de la gold la silver si invers, adica ambii pilotii de la toro rosso la gold + managerul.
    De ex Glock ar trebui sa treaca la gold
    0 0
  • schimbari?iarasi?
    trebuia sa ramana asa configuratia grupelor mai ales ca mai sunt putine etape...oricum faza este urmatoarea:sper sa nu modificati de azi grupele valorice pt ca eu cel putin am schimbat de dimineatza si honda mi-a ramas la gold...asa ca pana maine nu pot sa mai schimb....va spun asta pt ca sezonu trecut m-ati exclus din concurs imediat dupa ce castigasem o cursa....in urma a cea ce voi ati numit o "incercare de frauda".....la fel s-a intamplat ...yamamoto din pilot de teste a devenit pilot titular si eu neintrand pe site a ramas la teste si a luat 20 de puncte pt ca a term,inat cursa respectiva....bineinteles ca mi-ati sters contul...chiar si pe al fratelui meu,fara vreo explicatie....plus ca nenumarati useri m-au jignit crezand ca am incercat sa fac smekerii pt a castiga niste bani....ma astept la mai multa organizare dn partea voastra
    0 0
  • schimbari
    e cam suspecta schimbarea asta tocmai acum cand mai sunt 5 etape, nu inteleg de ce nu s-a efectuat mai de mult .
    0 0
  • Manageri si piloti de teste schimbati ?
    Cred ca se vor schimba si managerii cu pilotii de teste pentru echipele care avanseaza sau scad in grupe ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru