Felipe Massa a castigat Casca de Aur

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.11.2008
Felipe Massa a primit miercuri premiul Casca de Aur din partea jurnalistilor brazilieni pentru performantele deosebite realizate in sezonul 2008 al Formulei 1.

Publicatia braziliana Revista Racing decerneaza anual premii in cadrul evenimentului Casca de Aur pentru a recompensa cei mai buni piloti brazilieni din sporturile cu motor.

Pentru a treia oara consecutiv, marele premiu a fost castigat de Felipe Massa, care a fost la un singur punct de cucerirea titlului mondial.

Casca de Argint a fost castigata de pilotul echipei Honda, Rubens Barrichello, in timp ce Nelson Piquet Jr a obtinut Casca de Bronz.

Cea mai apriga lupta s-a dat pentru trofeul acordat celui mai bun pilot brazilian din alte competitii, Lucas di Grassi reusind sa ii ia fata conationalului sau Bruno Senna.

Premiile sunt decernate in functie de voturile acordate de cei mai importanti jurnalisti din presa sportiva braziliana.

Comentarii (6)

  • Felicitari.........
    Da Massa merita.. merita sa fie si campion ..speram ca in sezonul 09'sa fie THE BEST
    0 0
  • @massa
    hamilton este campion numai pe hartie si atat...massa a fost doar la un singur punc t in spatele lui...deci nu ii mare diferentza intre el si ham..campion mondial cu adevarat ii ala care obtine cel putin 10 puncte peste ocupantului locului secund...parerea mea
    0 0
  • Copilarii
    Feraristilor, v-ati lins ranile si acum ati inceput sa muscati? Nu inteleg de ce, in viziunea voastra, Hamilton nu merita titlul? El a fost mai constant, mai penalizat, mai rapid si doar in al doilea an in formula1. Aaa! Si Hamilton are mai multe victorii decat masa, chiar daca "pe hartie" situatia arata altfel. Eu zic sa inghititi in sec si sa acceptati situatia. Bucurati-va cu titlul la constructori!
    0 0
  • ctlnmihai
    Casca de Aur
    Titlul de campion mondial obtinut de Hamilton ramane in statistica F1, acest premiu (de consolare ) nu :D
    0 0
  • @scuderia
    Anul trecut Hamilton a fost vice cu o diferenta de 1 punct, cum o fost Massa anul acesta. Deci..... alte argumente!
    0 0
  • andre
    Bun argument ! Si logic! Conform lui, la anul Ham nu o sa mai fie campion si, la diferenta de un punct campion mondial va fi .... Kimi (ar fi trebuit Massa, dar mai schimbam pentru diversitate ! :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru