Fernando Alonso rupe tacerea

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.04.2008
Fernando Alonso a marturist ca a plecat de la McLaren pentru ca stia ca nu mai poate obtine victorii la McLaren.

Dublul campion mondial a revenit la Renault dupa un an dificil la McLaren. Desi admite ca cei de la McLaren au o masina foarte buna, spaniolul spune ca plecarea de la echipa era cea mai buna solutie.

"McLaren au o masina castigatoare, dar stiam ca eu nu mai pot castiga dupa tot ce s-a intamplat la finalul anului trecut. Prefer sa fiu pe locul 8 si sa am alaturi mii de oameni car vor sa termin pe 7, decat sa fiu pe locul 3 in acele conditii", a declarat Alonso.

Spaniolul sustine ca revenirea la Renault a fost o decizie buna. "Cand sti ca un loc nu este cel mai bun pentru tine, daca nu te simti confortabil, cel mai bine este sa pleci in alta parte, nu-i asa?

Pe parcursul sezonul trecut am avut senzatia ca voi pierde campionatul din cauza unor lucruri ciudate si greu de inteles. Stiam ca, mai devreme sau mai tarziu, va veni timpul sa plec, pentru ca nu impartaseam filosofia echipei".

Alonso a adaugat ca s-a simtit tradat la McLaren in 2007, dar nu de catre o singura persoana, ci in general.

Comentarii (6)

  • calificari sau stiri....??!!
    nu e corect ca in zilele in care sint evenimentele oficiale sa se mai puncteze la capitolul stiri....eu imi fac strategia si imi aleg echipele pentru evenimentele oficiale...nu pentru siri.....nu e corect sa pierd eu puncte pt ca nu stiu cine ce zice despre o echipa care in timpul evenimentelor oficiale are o evolutie foarte buna....va rog sa aveti in consideratie acest lucru .....astept un raspuns!!!
    0 0
  • Mircea Mester
    raspuns
    Si "oficiale" si stiri. Asta e regula si asa a fost tot timpul in F1 Champ.
    Multumesc.
    0 0
  • Nuuu
    Nu este corect sa punctam stiri care se refera la campionatul trecut. Oricum este aiurea sa tot depunctam MCLaren si sa punctam rivalii atat timp cat tendinta generala este sa se acorde puncte mai multe Rosiaticilor. Uitati-va in ultima saptamana cate puncte a luat Ferrari si cate celelalte echipe. Cine aduce stirile ?!?!?!?!?!?
    0 0
  • corect
    E corect asa cum e ce mie imi convine mereu c se punteaza? Si e vba de o stirie actuala chiar daca se refera la anul trecut .
    0 0
  • cursa , calificari sau stiri .....?????
    va rog sa interveniti pentru scimbarea regulamentului.
    nu este normal sa jucam ,,la rece''.
    scoate-ti cat mai repede punctarea in functie de stiri care nu fac altceva decat sa aduca dezaprobari si pierderi involuntare concurentilor.
    0 0
  • :))
    mie mi se pare normal sa se puncteze/depuncteze shi stirile. cu toate k acum am luat -5 :D. dar ca cineva mai sus avea dreptate cu punctarea celor de la ferrari. suntezi cumva roshiatici?:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru