Ferrari anunta iminenta ordinelor de echipa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.09.2008
Stefano Domenicali a admis ca ordinele de echipa la Ferrari vor fi instaurate in urmatoarele curse, pentru a favoriza pilotul mai bine pozitionat in campionat.

Lewis Hamilton este liderul clasamentului general, urmat la 6 puncte de Felipe Massa, care a devenit in ultimele curse principala amenintare pentru pilotul echipei McLaren.

In acest context, presa a speculat ca Ferrari se pregateste sa-l numeasca pe Massa pilotul numarul 1 al echipei, ceea ce ar insemna ca Kimi Raikkonnen va trebui sa-si ajute coechipierul.

Seful Scuderiei, Stefano Domenicali, a admis ca acest lucru se va intampla in curand. "Ca intotdeauna, prioritatea la Ferrari este interesul echipei", a declarat italianul pentru Gazzetta dello Sport. "Asta inseamna ca ambii piloti sunt constienti ca, daca li se va cere, se vor ajuta unul pe altul in ultima parte a campionatului. Daca situatia s-a inversat fata de anul trecut, atunci Kimi ar trebui sa-i ofere lui Massa acelasi sprijin".

"In acest moment nu exista nicio ierarhie, pentru ca mai sunt 60 de puncte in joc si nu exista o diferenta suficient de mare intre ei. Odata ce aceasta situatie se va clarifica, se vor purta in consecinta".

Comentarii (10)

  • Vai Doamne!!!!!
    O ploaie la Spa va schimba totul daca cumva ploua la Spa Lewis se va distanta in clasament obtinand 10 puncte massa abandon pe la jumatea cursei sau termina ultimul si kimi locul 2 daca trage tare si heidfeld cred ca va avea sanse sa termine pe trei Heidfeld este foarte surprinzator cateodata!!
    0 0
  • hohoho
    Mai e mult pana la sfarsit.Cei de la Ferrari sunt sub presiune, dar la ei intotdeauna au fost ordine de echipa.De cateori l-a lasat Barichelo pe Schumi sa castige ???
    Oricum eu cred ca tot Kimmi e nr.1 la Ferrari.
    0 0
  • incontestabil
    Kimi este de departe nr.la echipa ca si talent,dar nu si ca sustinere din partea echipei.Deja sunt multe valuri care il dau pe massa pilot nr.1.
    0 0
  • :)))
    Primul ordin de echipa s-ar cam numi Jean Tod de cand pleca micutul pierdura vreo 3 curse pe strategii gresite :(
    0 0
  • !
    cu locul 2 pierdut de Massa in Malaezia si locul 1 in Ungaria Massa era nr. 1 si ii dadea clasa lu HamHam
    0 0
  • NeoGalaxy
    Senna18 vezi ce-ti doresti!
    Vezi sa nu abandoneze Lewis ca aici poate sa moara de tot visul lui de campion mondial. Si apropo cand doresi abandonul altora se intampla ca cei la care tii sa abandoneze. Oricum... mama cat fair play ai pentru un "fan" adevarat al acestui sport.
    0 0
  • Senna18
    tu esti inca o dovada ca mama prostilor e mereu gravida
    0 0
  • NeoGalaxy
    :)
    Din pacate ne cam lipseste Jean Todt la carma echipei. Stefano nu are inca experienta lui Todt si va mai dura ceva pana se va intampla acest lucru. Plecarea lui Jean Todt ne-a costat o gramada de puncte pana acum.
    0 0
  • da Doamne ploaie
    sper sa ploua pe tot timpul cursei k sa se vada odata pentru totdeauna cine poate sa piloteze o masina de f1 si cine nu
    0 0
  • NeoGalaxy
    Vreti sa ploua?
    Si daca se intampla ca Lewis sa abandonez si Felipe ca castige... ce mare smecherie facem? Se demonstreaza ce? Cred ca uitati ca exista o gramada de piloti care stiu sa piloteze bine pe ploaie si saracii de ei nu au castigat nici o cursa iar de titlu nici nu mai vorbim. Plus ca exista piloti care nu stiau sa conduca si au castigat titluri. Exista piloti care nu au castigat decat 2-3 curse si totusi au castigat titluri mondiale. Cred ca incepem sa exageram cu "mama sa vina ploaia sa vedem cine stie sa conduca"

    Frumos ar fi sa vedem cum este cel mai tare in toate conditiile. Nu exista piloti perfecti asa ca mi se pare normal sa fie ori buni pe ploaie ori pe soare.

    Plus ca... ceva ma face sa cred ca atat Kimi si Lewis au niste probleme cu setarile masinilor. Amandoi spun ca totul merge bine si sunt tari si o sa fie bine, dar realitatea este cu totul alta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru