Ferrari ar putea primi compensatii de la Force India

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.10.2008
Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India ar putea plati despagubiri Scuderiei Ferrari in cazul in care va incheia un parteneriat cu Mercedes pentru furnizarea motoarelor in 2009.

Force India concureaza in acest sezon cu motoare Ferrari, iar intelegerea dintre cele doua parti se extinde si pentru anul viitor.

Cu toate acestea, patronul Vijay Mallya nu a ascuns faptul ca Force India negociaza un amplu parteneriat cu Mercedes pentru furnizarea motorului, a transmisiei si a intregului tren de rulare pentru sezonul 2009.

Astfel, in cazul in care intelegerea cu Mercedes va fi parafata, Mallya a admis ca ar putea fi nevoit sa plateasca compensatii financiare Scuderiei Ferrari. "Este cunoscut faptul ca, daca din diverse motive trebuie sa ne despartim, va fi o despartire foarte amicala", a precizat indianul. "Daca ei au avut ceva costuri prin dezvoltarea motoarelor pentru noi pentru anul viitor, vom vorbi despre asta. Daca ei au inregistrat costuri pentru noi, cred ca le suntem datori si vom rambursa banii".

Comentarii (12)

  • admin
    Acum care ar fi explicatia pentru faptul ca nici azi Ferrari NU e depunctata pentru despartirea de F.I. ? Si te rog sa nu spui pentru ca nu au anuntat despartirea! Pentru ca daca F.I. trebuie sa plateasca si li se scad puncte si Ferrari ramine fara "client" ! Cele doua sunt legate. Unde pui ca Mallya spune : "DACA" (adica poate nu platesc ?) si e de acord sa plateasca, adica e, cum iti place tie, o nota pozitiva ... Sper ca s-a deblocat tasta "ignore". multumesc.
    0 0
  • premii
    nu am primit banii , premiul de la etapa singapore, a venit doar tricoul, cat mai dureaza?
    0 0
  • cleo345 - off-topic
    zi merci ! eu nu am primit nici acum premiul si e din etapa Belgia ... deci ...
    0 0
  • @michelle_b
    Exista sanse ca Force India sa se desparta de Ferrari, dar, atentie, Mallya nu spune aici ca Mercedes e favorita sa preia stafeta. Ferrari este punctata pentru ca va primi bani. Acel "daca" al lui Mallya apare pentru ca boss-ul nu stie daca Ferrari a investit ceva in motoarele pentru FI din 2009. Cat despre stirea de ieri pe aceeasi tema, Ferrari a primit puncte pentru ca Mallya a precizat ca ar vrea sa continue cu Ferrari. Problema e alta, din cate imi dau seama: FI vrea tot trenul de rulare pentru 2009, iar Ferrari se pare ca nu e dispusa sa le ofere decat motorul.
    0 0
  • premii
    nasol ca pana acum nu ai primit, e cam multicel, mai intreaba si tu ...
    0 0
  • admin
    Hello! 1. citez: "Ferrari este punctata pentru ca va primi bani" Pai primeste bani NUMAI daca se reziliaza = NEGATIV TOTAL !!! deci minus. 2. Nu am mentionat deloc cuvintul McLaren. Poate fi si SC Voodoo SRL. 3. Mallaya ieri a spus, citez " sper" nicidecum ca ar vrea. E putin diferit, dar fiind cu nuante, finete, trecem peste. Si 4. Ceea ce e evident pentru toata lumea, Ferrari nu le poate oferi ce vor. Au ei singuri probleme cu implementarea KERS. Si e chiar aberanta punctarea cu minus a FI si cu plus a Ferrari, cind minusul FI nu se poate lua decit cu minusul Ferrari !!!! Mai astept un raspuns. multumesc.
    0 0
  • cleo345 - off-topic
    am obosit intreband ... asa ca am renuntat. daca mai vine bine, daca nu, de ce sa ma lupt cu morile de vant ?
    0 0
  • premii
    o sa primesti daca te-au sunat, dar functioneaza greu, tricoul l-am primit dupa 3 saptamani, acum astept banii; sa vedem .... , banii vin prin posta .... asteptam
    0 0
  • admin
    e blocata tasta ? nu am primit inca raspunsul la intrebarea pusa initial "Acum care ar fi explicatia pentru faptul ca nici azi Ferrari NU e depunctata pentru despartirea de F.I. ?" multumesc.
    0 0
  • @michelle_b
    Am explicat mai sus modul in care au fost punctate aceste stiri.
    0 0
  • admin
    multumesc mult pentru explicatiile fara nici o legatura cu intrebarea si total pe linga subiect (vezi McLaren, stirea de ieri) ! probabil ca am ajuns la varsta la care nici nu mai stiu ce intreb. am sa iau gerovital ca sa pot fi coerenta si la subiect ! chiar nu tin minte sa fi intrebat de modul de punctare sau de McLaren sau de stirea de ieri ... si imi mentin declaratia ca ai toata admiratia mea ! tot Forever and ever ...
    0 0
  • Tricoul
    Si eu astept tricoul de la MP al Italiei.....asta e, traim in Romania...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru