Ferrari: "FIA are nevoie de un presedinte puternic"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.04.2008
Luca di Montezemolo sustine ca FIA are nevoie de un presedinte puternic in cazul in care Max Mosley va fi demis din functie in luna iunie.

Montezemolo a refuzat sa judece evenimentele din viata privata a lui Max Mosley, insa a tinut sa precizeze ca daca britanicul va fi inlaturat FIA trebuie sa aleaga in frunte un presedinte cel putin la fel de puternic. Intrebat daca Mosley ar putea conduce in continuare FIA, Montezemolo a replicat:

"Obiectiv vorbind este putin probabil, dar cred ca depinde de el si de sensibilitatea lui. Totusi, pot spune ca, in ziua in care Mosley va decide sa plece, indiferent de motiv, FIA va avea nevoie de un lider cu acelasi nivel de experienta, competenta, personalitate si echilibru.

Daca ma uit la ce a facut Max in toti acesti ani, la viteza cu care s-a dat verdictul in scandalul de spionaj si altele, judecata mea pentru el nu poate fi decat pozitiva. Daca pleaca, in locul lui avem nevoie de cineva ca el".

Montezemolo considera ca nu ar fi corect sa-si spuna parerea despre scandalul sexual in care a fost implicat Mosley. "Dupa ce am citit tot ce s-a intamplat, l-am sunat pentru a fi aproape de el.

Ne cunoastem din 1973. Nu-mi place sa vorbesc despre problemele personale ale altora. Prefer sa nu comentez nici in numele meu, nici in numele Ferrari".

Comentarii (3)

  • @.
    Sunt curios de ce se dau numai stiri despre ferrari....
    O stire kare dupa parerea mea ar fi trebuit data este faptul k Jarno Trulli va construi un circuit de automobile la Bucuresti
    Dar probabil cei de la automarket n-au televizor :D
    0 0
  • :))
    iar tu daca ai fi citit mai atent stirile, ai fi vazut ca NU Trulli construieste circuitul si ca vestea a aparut pe site-ul automarket
    0 0
  • Comentariu de la mine
    dar totusi Trulli merita niste puncte macar pentru semnatura lui. Stirea a aparut pe blog intr-adevar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru