Ferrari, loviti de o epidemie de tuberculoza

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.05.2008
Un muncitor de la fabrica Scuderiei Ferrari din Italia a fost diagnosticat cu tuberculoza, existand riscul unei epidemii in cadrul team-ul italian.

Potrivit cotidianul britanic The Sun, un membru al Scuderiei Ferrari a fost transportat la spital si diagnosticat cu tuberculoza, boala care daca nu este tratata poate ucide pana la jumatate dintre victime.

Sursa citata mai mentioneaza ca membrul echipei este un specialist in fibra de carbon si ca 25 de tehnicieni care lucreaza la monoposturile pilotilor au efectuat analize ale sangelui pentru a verifica daca au fost la randul lor infestati. Ferrari sustin ca cei doi piloti ai echipei, Kimi Raikkonen si Felipe Massa, nu a nevoie de teste.

"Nu suntem multumiti. Credem ca laboratorul ar trebui inchis pana se rezolva totul. Se pare ca Ferrari pun masinile mai presus decat oamenii", a declarat un angajat britanic al fabricii de la Maranello nemultumit ca sefii team-ului nu au decis oprirea lucrului la fabrica.

Comentarii (16)

  • punctaj
    daca si pentru o astfel de stire ati ajuns sa ne depunctati inseamna ca pe viitor trebuie sa ne asteptam la orice.asta e culmea stirilor in f 1.eu am citit undeva ca un paznic de la mclaren a murit.pe ei de ce nu-i depunctati.
    0 0
  • TBC
    Stire de tabloid!? Cine sa moara? Tuberculoza e o boala care se trateaza usor de decenii, mai exact de cand s-au inventat antibioticele...
    0 0
  • @angusyoung
    "ati ajuns sa ne depunctati". Cred ca luati totul intr-un mod mult prea personal. In toate stirile punctam si, respectiv, depunctam pilotii si echipele, nu userii F1 Champ.
    0 0
  • wtf
    Un muncitor de la fabrica Scuderiei Ferrari ------ Ferrari, loviti de o epidemie nu mai au rost comentariile 3 pct pt ce??????? las'o balta
    0 0
  • ptr daniel popescu
    imi mentin parerea ca de fapt pe noi userii ne punctati sau depunctati.cei care in momentul aparitiei unei stiri pe acest site avem in echipa noastra un pilot,constructor,manager sau pilot de teste care reprezinta subiectul pozitiv sau negativ al acelei stiri.cat despre modul personal in care luam lucrurile mi se pare normal sa fie asa deoarece noi userii suntem ,,sefii' ' echipelor noastre.
    0 0
  • @angusyoung
    F1 Champ numara in prezent peste 3100 de participanti. Nu avem niciun interes sa analizam echipele selectate de useri pentru simplul motiv ca ne este fix egal daca acest concurs este castigat de x sau y. Au existat si cu siguranta vor exista in continuare voci care ne vor acuza de lucruri necurate. Pe de alta parte, chiar crezi ca am avea timp sa analizam la minut echipele din F1 Champ?
    0 0
  • @angusyoung
    Cred ca am discutat suficient de mult despre acest aspect si as aprecia daca ne-am inrepta atentia spre lucrurile cu adevarat importante. Nu de alta, dar aceasta sectiune de comentarii este dedicata opiniilor despre stiri, nu despre punctele din F1 Champ.
    0 0
  • ptr daniel.popescu
    si eu sunt de acord ca trebuie sa punem capat acestei discutii.am vrut sa spun doar atat:inteleg ca dvs punctati la modul propriu.adica subiectul despre care se vorbeste in acea stire.dar in realitate noi userii suntem afectati de acea stire. in sens pozitiv sau negativ.eu m-am referit strict la stiri.cat despre interesul dvs de analiza unele echipe eu nu am pomenit nimic.dvs a-ti spus-o.va salut.
    0 0
  • @daniel.popescu
    De ce nu se puncteaza toate stirile care apar? Fisichella participa la al 200-lea GP din cariera la Monaco. De ce nu apare stirea pe site? Pe ce criterii sunt selectate stirile?
    Nu ma intereseaza faptul ca luati sau dati puncte..dar fiti obiectivi si punctati/depunctati toate stirile care apar pe site-urile externe.
    0 0
  • @stefank13
    Stirea cu Fisichella a fost publicata cu 3 zile in urma! http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/11800/fisichella-atinge-la-monaco-borna-de-200-de-curse.html
    0 0
  • @daniel.popescu
    Ma refer la astaL: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/080518103244.shtml .
    Cred ca este mai interesanta decat tuberculoza unui angajat Ferrari.
    0 0
  • stefank13
    Repet, in cazul in care nu ai inteles: exista stirea cu cele 200 de GP-uri pentru Fisichella.
    0 0
  • sunt satul de stirile vostre
    fassss.........daca suntem la un concurs de f1 ar trebuii sa se puncteze cbilitatile proprietarilor de echipe in a selecta cei mai buni piloti manageri si echipe si sa parieze cu mult inainte de desfasurarea etapei echipa castigatoare .atunci o sa vedem competitie nu balacareala cu stiri . este o competitie fara personalitate si lipsita total de obiectivitate. stiu ca am discutat pe seama acestui aspect dar nu cred ca este cineva multumit de raspunsurile voastre . incercati ceva real si nu ne faceti redactori la vanatoarea de stiri. imi pare rau ca trebuie sa va spun ca sunteti neprofesionisti. dece nu dati o adresa de mess sa putem dialoga saptamanal live . cred ca meritam mult mai multa atentie ......ESTE UN CONCURS DE FORMULA 1 NU DE MANIPULAT STIRI. ne-ati facut manageri de f1 nu de ziare........FACETI CEVA CA NE PLICTISIM IN REDACTIE....
    0 0
  • 'McLaren are still in the Championship race'
    .........zise AZI nenea Norbert Haug, pe la ora 13:30........sa intelegem ca zvonul despre boala unui angajat Ferrari este mult mai importanta decat declaratia boss-ului de la McLaren??????????.....cumva ati lucrat redactori la "Stirile de la ora 5"????????????
    0 0
  • -3 puncte, cu asta nu sunt de acord
    @Admin
    Conform caror criterii punctati, respectiv depunctati o echipa? Daca Doamne fereste, "muncitorul" specialist in fibra de carbon murea? Pierdeau 100 de puncte? Sau daca nastea un copil viu, echipa primea 1000 de puncte...
    Iertati-mi tonul ironic, dar nu mi se pare normal ca o echipa sa fie depunctata in modul acesta. Noi ne-am ales echipele in functie de performantele lor, ale pilotilor, si n-am luat in considerare faptul ca un angajat al unei echipe se poate imbolnavi. Subscriu antevorbitorilor mei. Va multumesc.
    0 0
  • bine...
    ca nu e sida ca era -30 , NU?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru