Ferrari: "Massa a comis o greseala de pilotaj"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.03.2008
Un purtator de cuvant al Scuderiei Ferrari a confirmat din nou ca Felipe Massa a comis o greseala de pilotaj in MP al Malaeziei.

Abandonul lui Felipe Massa din timpul Marelui Premiu al Malaeziei a ridicat numeroase semne de intrebare pe parcursul ultimelor zile, lumea Formulei 1 impartindu-se practic in doua tabere. Unele persoane sustineau ca Massa a comis o greseala de pilotaj, in timp ce alte persoane indicau ca problemele ar putea fi de natura tehnica, mai ales ca tractiunea controlata a fost eliminata.

Cu toate acestea, un purtator de cuvant al Scuderiei, Luca Colajanni, a confirmat ca abandonul lui Massa se datoreaza exclusiv greselii sale de pilotaj. "La iesirea din virajul 6 a intrat pe vibratoare si, din aceasta cauza, masina s-a destabilizat din punct de vedere aerodinamic", a precizat Colajanni.

Greselile lui Massa din primele doua curse ale sezonului au ridicat numeroase semne de intrebare cu privire la viitorul pilotului brazilian. Rugat sa-si spuna parerea despre acest lucru, pilotul de teste al echipei Honda, Alexander Wurz, a replicat: "Cu siguranta nu si-a imbunatatit situatia".

Comentarii (11)

  • Wow
    Chiar aveam nevoie de o astfel de confirmare :)). Nu vazusem si noi la TV
    0 0
  • s-a gasit wurz........
    Daca ar fi comentat altcineva...... Dar tocmai WURZ..... el , cel care e fara de greseli....si cel care NU PARTICIPA in formula 1, decat ca PILOT DE TESTE..... asa ca.... sa-si vada de treaba..... Si era mai mult decat evident..... ca MASSA, e mai "neatent", si probabil ca e foarte stresat.... dar ce cred eu ca e important....e ca alearga pt FERRARI...... unde se pare ca nu ajunge chiar oricine !!!!
    0 0
  • pt catalinul si altii ca el
    asa vorbesti de parca Wurz ar fi convocat conferinta de presa special sa-si spuna parerea despre situatia lui massa... pur si simpu i s-a luat un interviu si a fost intrebat. ce putea sa faca? probabil ai fi vrut sa zica "nu raspund la intrebare pentru ca Massa e mai bine clasat ca mine", sau?
    0 0
  • massa
    este printre cei mai slabi piloti din f 1.ar trebui sa se roage la biserica ptr schumi jean si nicholas todt . daca nu erau ei la ferrari n ar fi ajuns in viata lui aici.
    0 0
  • inca ceva
    acum cativa ani intr o cursa nu mai retin unde se desfasura sato sa acrosat cu schumi.drept raspuns javra de schumi ia tras o palma peste cascheta lui sato.asta trebuia sa i faca lui massa ca sa invete meserie in toti anii cat la tinut sub aripa lui.daca sato ar veni la ferrari ar fi mai bun ca massa.
    0 0
  • @catalinul
    "massa alearga pt FERRARI...... unde se pare ca nu ajunge chiar oricine !!!! "
    HAHAHA...e tare asta ! massa a ajuns cu "pile",managerul lui e fiul lui Jean Todt.....si acum ca rahatul ala nu mai e,zilele lui massa sunt pe duca...HAHAHA..dar eu as vrea sa mai stea,sa ved cum e umilita ferrari cu massa la volan ! GO McLaren !
    0 0
  • masutza
    Deh, incearca si el saracu', nu poti spune ca n-are vointza da... cam ATAT! Vb aia: de unde nu e, nici D-zeu nu cere!
    0 0
  • VA RUGAM NU-L SCHIMBATI PE MASA!!!
    Eu nu doresc sa-l schimbe pe Masa, e foarte bine sa-l tina la echipa cat mai mult, doar asa n-o sa castige feraristi!
    E foarte bun, nu aduce nici un punct!
    0 0
  • Massa
    pai chiar draga Cataline la Ferrari nu ajunge chiar oricine...si in primul rand nu te mai da mare cu McLaren ca daca nu era Alonso sa imbunatateasca echipa nici Hamilton nu era nicaieri acum...Da GO McLaren dar cine ia suflat titlul de campiom Mondial Lui Hamilton oare un pilot de la ferrari?
    0 0
  • @simona20
    sa-ti reamintesc:kimi a mancat 6 ani paine de laMcLaren si daca nu era el la ferrari acum,erati in aer.......McLaren s-a descurcat si inainte de alonso,se va descurca si fara el....
    0 0
  • Massa
    Massa pina acum era motivat ca sa cistige curse, acum este sub presiune sa o faca. Referitor la "pile" - Jean Todt, care a condus Ferrari spre succes, avea oare intentia sa aduca un incompetent la Ferrari in defavoarea echipei?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru