Ferrari nu confirma prezenta lui Schumacher la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.08.2008
Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher, nu a dorit sa confirme daca septuplul campion mondial va testa pentru Ferrari la Monza.

Potrivit unor informatii care au circulat miercuri in presa internationala, Michael Schumacher urma sa testeze pentru Scuderia Ferrari la Monza, la finalul lunii august.

Motivul invocat era acela ca Ferrari trebuie sa seteze corect monopostul pentru urmatoarele curse, germanul avand o experienta mult mai mare decat Felipe Massa sau Kimi Raikkonen.

Totusi, Sabine kehm, purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial, nu a confirmat prezenta lui Schumacher la Monza. "Nu, nu pot confirma asta", a declarat Kehm.

Comentarii (10)

  • ...............
    pacat...dar totusi nu inteleg de ce s-a dat cu minus
    0 0
  • 3 fata de 5
    Cand s-a dat stirea ca testeaza s-au dat +5 puncte, iar acum se scad numai 3?
    0 0
  • @catalin70
    Pentru ca la stirea precedenta s-a punctat si declaratia lui Hamilton, care era bucuros ca Schumi va testa la Monza.
    0 0
  • pacat....!!!
    pacat as fi vru tca lewis sa-l faca de ras sau heikki pe calut dar din pacate isi dau si astia de la ferari seama ca nu are rost sa testeze.
    0 0
  • iar acum trebuie sa fie tare trist ham ham
    ce sa spun.nu mai poate hamilton,kimi ,alonso de suparare ca nu testeaza schumi.din toti pilotii din f1 doar massa regreta acest lucru.ca nu-i mai seteaza schumi masina.lui kimi ca este invitat sa testeze in wrc i-ati acordat decat 1 pct.vi sa pare corect?
    0 0
  • senna18
    eu inteleg ca esti frustrat pt ca hamilton nu este un campion si nici nu va fi..........michael schumacher este si va fi cel mai mare campion al erei noastre
    0 0
  • @angusyoung
    Conform grilei de punctare, se acorda un singur punct in cazul stirilor care nu au legatura directa cu Formula 1. Iar WRC-ul este o cu totul alta competitie decat F1.
    0 0
  • @admin....
    .....curios....pe altii ii admonestati in legatura cu limbajul si asta atunci cand vi se mai atrage atentia asupra eventualelor greseli.......comentariul de mai sus vi se pare decent????????
    0 0
  • ...
    ce sa poti cere de la un copilandru fanatic.....
    0 0
  • @admin
    ...jos palaria......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru