Ferrari nu l-ar schimba pe Massa cu Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Luca di Montezemolo sustine ca Ferrari nu ar renunta la serviciile lui Felipe Massa pentru a-l aconta pe noul campion mondial Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton a devenit campion mondial in sezonul recent incheiat, devansandu-l cu un singur punct pe Felipe Massa.

Cu toate acestea, presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, spune ca legatura dintre Massa si Scuderia este atat de stransa, incat brazilianul este de neinlocuit.

"Lewis Hamilton? Sa fie clar: este un pilot grozav, capabil sa fie la un pas de titlu in primul an si sa il castige in al doilea. Totusi, cu tot respectul, nu l-as schimba cu Felipe Massa", a declarat italianul la petrcerea de Craciun organizata de Ferrari.

De altfel, Hamilton a marturisit ca nu doreste sa piloteze pentru Ferrari, intrucat vrea sa isi continue cariera la McLaren. Replica lui Montezemolo nu s-a lasat insa asteptata, acesta spunand ca Ferrari este echipa care transforma pilotii in celebritati. "De obicei, Ferrari face alegerea. Sunt convins ca Ferrari face un pilot popular. Kimi Raikkonen a venit la Ferrari si a castigat titlul. Daca Massa nu a castigat titlul in acest an este vina noastra.

Ar fi fost normal pentru el sa castige, dar nu a reusit din cauza erorilor noastre. Felipe este extrem de popular, pentru omul care este, pentru pilotul grozav care a demonstrat ca este si pentru modul frumos in care a pierdut campionatului".

Comentarii (5)

  • Schimbare
    Nu ma pot abtine dar consider ca articolul asta merita un comentariu : Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii !!
    0 0
  • A zis bine
    Intotdeauna trebuie sa stii sa apreciezi ceea ce ai. Luca di Montezemolo face asta pt asi motiva si incuraja si mai mult echipa si in special pe Felipe. Inchipuie-ti ce-ar fi daca ar zice "Felipe, ai fost bravo si voi echpa la fel, dar daca n-ati fi facut acele greseli sau daca ai conduce ca Hamilton ..."

    Si cei impresionant inca la Massa este felul in care revine dupa rezultate mai putin stralucite. A fost pilotul la care progresul de la cursa la cursa a fost cel mai vizibil
    0 0
  • de ce sa`l aduca pe hamilton ?
    de ce sa`l aduca pe hamilton cand vettel e noul schumi ? si si`a exprimat dorinta de a alerga pt scuderie ...
    0 0
  • daaaa, precis nu l-ar vrea...
    :o))) Asta-i tare, zau asa! Pai... clar ca Luca mai pune niste caramizi la moralul pilotilor lui da'... vb lui kkk - "Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri !" Bine zis, ai fost inspirat! ;o)
    0 0
  • A zis ca nu l-ar vrea
    N-a spus ca nu l-ar vrea, a zis ca nu l-ar schimba cu Massa ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru