Ferrari, parasiti de AMD?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.05.2008
Unul dintre sponsorii majori ai celor de la Ferrari, partenerii tehnologici de la AMD, vrea sa incheie contractul cu echipa italiana.

Conform unor informatii publicate astazi de presa internationala, MD ar putea incheia colaborarea cu Ferrari la sfarsitul acestui an. Retragerea companiei IT din Formula 1 va avea loc in urma plecarii unuia dintre oamenii cheie din departamentul de marketing al AMD, Henry Richard, un mare fan al Marelui Circ si al echipei italiene.

Colaborarea dintre AMD si Ferrari a inceput in 2002, cele mai vizibile elemente ale acesteia fiind logo-ul AMD imprimat pe suportii eleronului posterior si pe castile si pe combinezoanele pilotilor. Valoarea contractului dintre cele doua parti depasea 10 milioane de dolari anual.

Comentarii (13)

  • mda...
    "AMD ar putea incheia colaborarea ... " ... simple speculatii
    0 0
  • Si ce?
    Si salutare..sa vina Intel atunci:P...bine ei parca sunt la Toyota dar pot vanii si altii sponsorii...rusine celor de la vodafone care au sters-o dupa 2 sezoane proaste la ferrari si au plecat la McLaren...buuuuuu
    0 0
  • Felicitari Vodafone,Bravo AMD !
    Foarte bine ,sa plece toti sponzorii de la echipa asta fara caracter!!!
    0 0
  • @amd
    cunoscatorii IT stiu foarte bine perioada foarte proasta din punct de vedere financiar pe care o traverseaza AMD. dupa nenumarate concedieri, in speranta ca le vor ramane mai multi bani, se pare ca s`au hotarat sa isi retraga implicarea din F1, un lucru care costa .. multi bani
    0 0
  • Echipa cu caracter
    "echipa fara caracter" baa atunci tu habar n-ai despre formula 1! Ferrari este echipa cu cel mai mare caracter! Zi si mie o echipa atit de experimentat si cu atit de mare pasiune ca Scuderia Ferrari! McLarenul tau de cacat care lua data de la ferrari acum un an e fara caracter. Sau TOYOTA care baga cel mai multi bani , avand cel mai mare buget e fara caracter! O echipa care e in formula unu de 60 de ani are caracter mei! Ferrari a fost facut in principiu pt f1 !
    0 0
  • @jolerto
    "Mclarenul tau de ...care te lua data de la ferrari acum un an "....
    raspuns : taci ca nu stii ce se intampla in sportul asta :)
    0 0
  • What's up...
    Stiu nu stiu.....eeee.... Cum in dracu poate ca McLarenul ala sa fie atit de bun la inceputul sezonului 2007 dupa ce nu a castigat nimic in 2006, Nu a facut absolut nimic, Raikkonen nu a putut sa castiga nimic....Asta e adevarat ca Alonso poate sa faca un setup foarte bun.... de la ferrari.....sigur ca ai auzit despre smsuri si e-mailuri intre fernando si pedro......oricum chiar nu stim pe ce seama merg astia dar un lucru e sigur Forza Ferrari !!!O adevarata echipa cu stil si CARACTER;)
    0 0
  • @jolerto
    ferrari are acelasi caracter ca si tine.....de fapt italienii si caracterul sau bunele maniere=doua drepte paralele
    0 0
  • asdkn
    Ferrari are caracter dar si McLaren...cel putin McLaren a schimbat "caracterul" anu` trecut ...FORZA FERRARI !!!!!
    0 0
  • @hakkinen
    Auzi ma eu nu te-am insultat...am zis ca habar n-ai despre f1....deci sa nici nu vb despre maniere....bine??? Si tu confuzi stereotipul cu categorie unica din! Ferrari care domina de 60 de ani are caracter. Cand incepi sa tii cu echipa "reala" atunci mai vb...Ciao! Oricum scz daca crezi ca te-am insultat... my bad... dar nu-mi place cand Ferrari e luat astfel..
    0 0
  • @jolerto
    Pustiule termina cu limbajul de cartier ca poate sunt cu 20 de ani mai in varsta decat tine ! Si nu ma inveti tu pe mine F1 !
    0 0
  • @hakkinen
    Eu nu vreau sa invat pe nimeni despre F1! Dar sunt curios de cand te uiti la f1 , sau la cate GP ai fost??? Mai vb dupa aia......
    0 0
  • @hakkinen
    Asa ca domnule Hakkinen , fara nici o dispretuire, simt o potentie de gelozie .... Ferrari poate castiga un campionat fara mari eforturi...Si sigur ca va castiga si anul acesta , McLarenul fiind doborat de BMW!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru