Ferrari: "Renuntam la F1 daca vin motoarele unice"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.10.2008
Sefii Scuderiei au anuntat ca vor iesi din Formula 1 daca FIA va impune regula motoarelor unice in Marele Circ.

Ferrari ameninta cu iesirea din Formula 1 in conditiile in care sefii Federatiei Internationale de Autombolism vor impune motoare unice in Marele Circ. Intr-un comunicat oficial semnat de mai-marii companiei, Ferrari sustine ca solutia reducerii costurilor prin omogenizarea motoarelor este una proasta din toate punctele de vedere.

"Solutia aleasa de Max Mosley va strica intreaga logica a unui sport care se bazeaza pe competitie si pe dezvoltare tehnologica", afirma sefii Ferrari in epistola semnata de Luca di Montezemolo.

Cu toate acestea, italienii nu neaga necesitatea reducerii costurilor totale, afirmand ca acest element trebuie luat serios in considerare de FIA.

Comentarii (4)

  • de acord
    total de acord.
    0 0
  • o mica eroare ...
    "Sefii Scuderiei au anuntat ca vor iesi din Formula 1 daca FIA va impune regula motoarelor unice in Marele Circ." NU au declarat ca vor iesi din Formula 1, ci ca se vor gindi si vor reevalua daca este convenabil sau nu pentru ei sa ramina in F1 sau nu, in cazul introducerii motorului unic. Asta poate insemna ca vor iesi sau vor ramine, deci exprimarea de mai sus, cu "au anuntat ca vor iesi" este o exagerare a declaratiei lor! Din declaratia Ferrari: "The Board of Directors expressed the opinion that should these key elements be diminished, it would have to re-evaluate, with its partners the viability of continuing its presence in the sport."
    0 0
  • ...
    si nu cred ca numai ferrari... cred ca in scurt timp vor aparea si celelalte echipe cu astfel de declaratii .
    0 0
  • sharky_raduku
    ai sa vezi ca: Honda, BMW, de Toyota se stie deja, McLaren vor fi tot pe-acolo ! eu spun ca lui Max i se vor administra niste intravenoase si, poate, spre bucuria lui 2 peste cap :P, si o sa isi "revizuiasca atitudinea" fata de motorul unic... sa vedem, veioza stie sau nu ? :P
    Problema este ca s-au "taxat" prea urit cei de la Ferrari la "bursa Automarket" pentru o afirmatie cu ... "ne mai gindim" ... dar, asta e, am tot spus-o, life is full of S...urprises!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru