Ferrari: "Sistemul KERS nu este gata"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.12.2008
Seful departamentului de motoare al Scuderiei Ferrari, Gilles Simon, a dezvaluit ca echipa intampina probleme majore in dezvoltarea sistemului KERS pentru 2009.

Simon (foto) a admis ca dificultatile inregistrate in dezvoltarea KERS pun mari semne de intrebare asupra existentei acestui sistem pe monopost in prima cursa a sezonului de la Melbourne.

"Suntem in intarziere cu KERS. Am pregatit un monopost hidrid de F1 pentru a-l testa, dar sistemul nu este gata. In februarie vom intelege cum vom aborda primul Mare Premiu", a precizat Simon.

Declaratiile sale sunt sustinute si de directorul tehnic Aldo Costa, care a marturisit ca Ferrari ia serios in calcul posibilitatea de a nu concura cu KERS la prima cursa a anului viitor. "Obiectivul este sa ajungem la prima cursa cu un sistem KERS competitiv si functional, dar avem si un plan B: nu o masina diferita, ci o versiune fara KERS".

Comentarii (2)

  • @admini
    vad ca nu prea va intereseaza ce scriu eu aici . asa tratam cititorii ?? cand mai vin premiile ??? e luna decembrie !
    0 0
  • @admini
    sharky_raduku stai relax k si io astept un premiu..dar mno..poate sunt in vacantza la ski:P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru