FIA: “McLaren ne-a oferit informatii despre Renault”

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.09.2007

FIA a confirmat ca oficialii McLaren le-au adus in atentie cateva informatii referitoare la rivalii de la Renault, cu numai cateva zile inainte de intrunirea Consiliului Mondial de la Paris, care va evalua noile dovezi in scandalul de spionaj.

“Putem confirma ca avocatii echipei McLaren au adus in atentia noastra anumite aspecte referitoare la Renault”, a declarat un purtator de cuvant al FIA. “Dar putem de asemenea confirma ca Renault nu face parte din investigatiile noastre in acest caz, referitor la incalcarea articolului 151c din Codul Sportiv International de catre McLaren. FIA a reamintit echipei McLaren ca audierile Consiliului Mondial de la Paris de joi se vor concentra exclusiv pe noile dovezi din aceasta investigatie. Orice alte probleme vor fi discutate in cadrul unor procese separate. Echipa Renault este constienta de aceste lucruri si coopereaza in acest caz”, a adaugat reprezentatul FIA.

Nu se cunoaste exact natura detaliilor pe care le-a oferit McLaren, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre un element al monopostului Renault.

Comentarii (13)

  • ?
    nu prea inteleg de ce +5 pentru Renault
    0 0
  • :))
    aaha horted :P !

    cred ca era invers :) ?asa-i daniel?
    0 0
  • probabil pt k
    Dar putem de asemenea confirma ca Renault nu face parte din investigatiile noastre in acest caz, referitor la incalcarea articolului 151c

    eu am avut renault :P
    0 0
  • miri
    ai fi mizat pe Renault la stirea asta? sincer.
    0 0
  • poate..
    insa inainte a fost o stire despre o demonstratie Renault in Mexic. Pe aia merita sa mizezi ;-)
    0 0
  • Katalin
    pentru +2 pct.la Renault si +2 pct.la Fisichella?
    0 0
  • si inca 2
    pentru Nelson P jr.
    0 0
  • ..
    am mizat pt cele 4 pct ca a zis briatore ca nu au de a face cu scandalul..si sincer nu as fi pus renault la stirea asta...ptc stiu ca mereu sunt discutii la punctaj...ca si acum :) dar sunt bucuros ca am luat pctle :D

    insa eu am postat o posibila interpretare mai sus..nu au incalcat art ala si nu sunt acuzati alaturi de mcl in acelasi proces ...dar poate ii prind cu alte belele si at o sa ia -

    si stirea cu mexicul nu am luat-o in calcul deoarece renault a mai avut evenimente de gen si nu au aparut stiri ;)
    0 0
  • AndriSLR
    Renault
    Renaultul mai bine iese din formula 1 ,nu merita 2 bani cu tot golanul de dacie de 2 bani!
    0 0
  • punctaj
    Oameni buni, Renault a primit +5 pentru ca FIA confirma oficial ca Renault nu este imiplicata in niciun fel in scadalul de spionaj. Cat despre posibilele acuzatii facute de McLaren la adresa francezilor, acestea vor fi punctate in consecinta atunci cand vom sti oficial despre ce este vorba. Deocamdata avem multe zvonuri, dar nimic oficial.
    0 0
  • Nashpa punctajul vostru!
    Ce draq!... Voi numai plusuri stiti sa dati? La voi toate stirile sunt pozitive! Bullshit!
    0 0
  • Kissu
    asteapta ziua de joi sa vezi tu plusuri :D...sa ai tu noroc de un -25 si mai vb ;)
    0 0
  • @AndriSLR
    Renaultul a fost cmpion mondial 2 ani la rand. Si fi sigur ca o sa il mai vezi. Merita respectat. Cat despre "golan" vorbeste dupa ce conduci unul. Condul si comparal cu orice alta masina de valoarea lui (sh sau nou, cum vrei).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru