Fisichella: "Hamilton trebuia sa fie dublu campion"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.10.2008
Giancarlo Fisichella considera ca Lewis Hamilton trebuia sa fie deja dublu campion mondial in F1 pentru ca beneficiaza de o masina foarte puternica.

Fisichella l-a criticat in termeni duri pe unul dintre pretendentii la titlul mondial, Lewis Hamilton, afirmand despre pilotul britanic ca ar fi trebuit sa castige deja campionatul de doua ori.

Intrebat ce parere are despre performantele pilotului McLaren, italianul a replicat:

"Nu-mi place sa vorbesc despre alti piloti. Voi spune doar atat: un pilot poate deveni campion cand face mai putine greseli decat ceilalti. Lewis este rapid si are o masina fantastica. Ar fi trebuit sa castige titlul anul trecut si ar fi trebuit sa castige titlul in 2008 de cateva curse. Nu a facut-o", a declarat Fisichella pentru Times of India.

In plus, Fisichella crede ca Hamilton nu poate fi comparat cu marii piloti care au facut istorie in Formula 1, precum Michael Schumacher sau Ayrton Senna. "Nu, nu are nimic in comun cu ei", a precizat el.

Alaturi de coechipierul sau, Adrian Sutil, Fisichella este singurul pilot care nu a reusit sa castige niciun punct in acest sezon.

Comentarii (5)

  • @fisico
    ai cea mai mare dreptate....asa este nu are nimic in comun cu schumi sau cu ayrton
    0 0
  • bine zis
    trebuia......dar nu va fi nici macar campion
    0 0
  • @cobra
    urla sufletul in tine cand hamilton castiga :)) nu te-am vazut postand si la stirea cum ca hamilton a castigat in china :) mare e gradina ta doamne...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Fisi
    Fisi isi spune parerea din afara. Si impartial. Pentru ca el spune asa: se dau datele problemei: Lewis este rapid si masina este fantastica. Deci rezulta ca: putea sa castige titlul din 2007 si cel din 2008 deja. Dar nu a facut-o pentru ca a gresit. Si Schumi a pierdut nu mai putin de 5 titluri din cauza greselilor lui asa ca... este de inteles. In acelasti timp... comparatia cu Ayrton si Schumi este la fel de deplasata ca orice alta comparatie cu orice alti campioni care ori s-au retras ori nu s-au intalnit intre ei, Lewis o sa fie comparat cu Felipe, Kimi, Fernando si probabil Robert. Nu stiu inca de Sebastian Vettel dar o sa vedem anul viitor si probabil din 2010.

    Si pe Schumi l-am comparat cu Fangio... si asa o mai mare prostie rar ca am mai vazut (in Romania le vezi zilnic, dar ma rog :)))). Fangio conta prin 1950-1950, Schumi prin 1993-2005. Daca.... masinile din 1950 se pot compara cu cele din 2000... eu sunt popa sincer.
    0 0
  • Fisi... de la ...fâssss
    NeoGalaxy are dreptate. E din ciclul "oare Bruce Lee il bate pe Van Damme" :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru