Fittipaldi: "McLaren vor reveni"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.04.2008
Fostul campion mondial Emerson Fittipaldi crede ca McLaren au inca sanse la titlu, desi debutul de sezon a fost dominat de Ferrari.

Dupa victoria realizata in Australia, McLaren Mercedes nu au mai reusit nicio victorie in acest sezon competitional. Cu toate acestea, Fittipaldi crede ca McLaren sunt capabili sa revina in lupta pentru titlul mondial.

"Ferrari sunt foarte puternici. Dar McLaren ar putea aduce o noua suspensie sau o noua distributie a maselor care ar putea schimba masina pentru a castiga trei zecimi de secunda pe tur, iar ei ar fi din nou competitivi. McLaren sunt capabili sa vina foarte puternic din urma".

Desi Kimi Raikkonen s-a distantat la 9 puncte clasamentul pilotilor, fostul campion mondial crede ca Lewis Hamilton poate avea si zile mai bune. "Este prea devreme pentru a spune daca va avea vreo sansa la titlu. A avut o cursa buna la Barcelona. A fost ceva mai slab decat de obicei, dar poate reveni".

Comentarii (3)

  • TRICOU
    am castigat un tricou la etapa din spania(sunt foarte fericit, de anul trecut lupt pt tricoul asta). si acum intrebarea: cand il primesc, inca nu m-a sunat nimeni. mersi. VIOLA
    0 0
  • :D
    Si eu am castigat un tricou anul trecut in septembrie sau octombrie..... si nici in ziua de azi nu l-am primit. Poate tu vei avea mai mult noroc... bafta
    0 0
  • Premii
    Eu am castigat concursul cu fotografii de la SIAB, camera foto a venit, dar tricoul castigat la cealalta sectiune in nici un caz....aici inca nu am castigat! Multa bafta tuturor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru