Force India apeleaza la ajutorul industriei aviatice

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.04.2008
Mai multi angajati ai companiei aviatice Airbus vor contribui la dezvoltarea departamentului de aerodinamica al echipei Force India.

Echipa patronata de multimiliardarul indian Vijay Mallya a anuntat incheierea unui parteneriat cu compania de aeronautica EADS (European Aeronautic Defence and Space Company). Prin asocierea cu EADS, 4 angajti ai companiei Airbus, subsidiara a EADS, vor lucra permanent la fabrica echipei Force India de la Silverstone in cadrul departamentului de aerodinamica.

Airbus este compania constructoare de avioane care a realizat celebrul model A380, iar Mallya este convins ca sprijinul venit din partea companiei va avea un impact major asupra performantelor aerodinamice. "Am un contract cu aceste doua comapanii (n.r - EADS si Airbus) prin care ei vor ajuta Force India in ceea ce priveste aerodinamica. Daca ei pot construi un avion ca A380, cu siguranta stiu multe lucruri despre aerodinamica", a declarat Mallya.

Force India au ajuns sa colaboreze cu Airbus deoarece compania aviatica indiana Kingfisher, aflata in proprietarea lui Mallya, utilizeaza numai aeronave Airbus.

Comentarii (4)

  • Schimbari
    Nu se blocheaza schimbarile?
    0 0
  • Chiar nu inteleg
    Nu se blocheaza nimic?
    0 0
  • schimbari
    Blocati schimbarile!!!!!
    0 0
  • E cineva acolo?
    Nedreptilor ce sunteti. Inca se mai pot face schimbari. Parca trebuia sa le blocati la ora 13.00.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru