Force India: "Putem învinge Williams în clasamentul constructorilor"

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg este convins că Force India poate recupera cele şapte puncte care despart echipa de Williams în clasamentul constructorilor dacă va obţine rezultate mai bune în curse.

Esential 7 puncte este diferenta dintre Force India si Williams in clasamentul constructorilor
Force India a obţinut rezultate convingătoare în ultimele curse premergătoare vacanţei de vară de cinci săptămâni, însă echipa a plătit tribut startului modest şi ocupă doar locul opt în clasamentul constructorilor. Nico Hulkenberg, unul dintre piloţii echipei, consideră însă că revirimentul echipei este suficient de puternic pentru a surclasa Williams în clasamentul constructorilor, echipa aflată la numai şapte puncte în faţă.

"Am demonstrat încă de anul trecut că viteza noastră de dezvoltare este foarte competitivă şi nu văd niciun motiv pentru care să nu fim capabili să repetăm asta. Suntem la numai şapte puncte de Williams şi cred că îi putem ajunge. Nu ştiu dacă este posibil să-i ajungem pe cei de la Sauber (n.r - diferenţa este de 34 de puncte). Va fi dificil, dar întreaga echipă dă tot ce are mai bun", a declarat germanul pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Hulkenberg a evidenţiat şi punctul slab al echipei din acest sezon: rezultatele modeste obţinute în curse, în ciuda faptului că el şi coechipierul său Paul di Resta reuşesc să se poziţioneze decent pe grila de start în calificări.

"În privinţa formei suntem încă în spatele celor de la Sauber, Williams şi a celorlalte echipe din frunte.

Asta înseamnă că avem o şansă să-i batem pe Williams, Sauber sau Mercedes dacă avem un weekend bun şi ei se chinuie. În calificări asta se întâmplă mai des, dar în cursă au 50, 60 sau 70 de tururi pentru a ajunge în faţa noastră cu monoposturile lor mai rapide. Aşa că prestaţia noastră din curse arata unde suntem în realitate", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru