Force India: "Putem învinge Williams în lupta pentru locul patru la constructori"

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Mallya consideră că Force India are abilitatea de a surclasa Williams în clasamentul constructorilor, însă are cuvinte de laudă la adresa echipei britanice.

Esential 5 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
Force India traversează unul dintre cele mai bune sezoane din întreaga sa istorie şi ocupă locul cinci în clasamentul constructorilor, cu un avans de un singur punct în faţa celor de la McLaren.

Coproprietarul Vijay Mallya se gândeşte însă mai mult la un loc patru, ocupat în prezent de Williams, diferenţa dintre cele două echipe fiind de 37 de puncte.

"Putem prinde Williams din urmă? Da, putem. Trebuie să lucrăm din greu la asta, dar mai este mult până departe. Au făcut o treabă grozavă şi ar trebui să-i complimentăm pentru asta, probabil în acelaşi mod în care şi noi ne descurcăm neaşteptat de bine. Există această oportunitate", a declarat el.

Până în prezent, cea mai bună performanţă pentru Force India a fost locul şase în clasamentul constructorilor ocupat în 2011 şi 2013, iar Mallya a felicitat echipa pentru parcurs peste aşteptări din acest an.

"Cu numai câţiva ani în urmă, echipa se chinuia să câştige un punct, aşa că am făcut un mare pas înainte.

Întotdeauna am spus echipei să nu subestimeze niciodată rivalii şi nu intenţionam să facem asta. Trebuie să continuăm să dezvoltăm acest monopost, întrucât această platformă va fi menţinută şi în 2015", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (4)

  • What? Asta e chiar lol....
    6 0
  • levier
    După toate aparențele, pentru locul 4 se vor lupta cu Ferrari, nu cu Williams.
    2 2
  • sau Ferrari,daca tintiti locul 4
    1 2
  • Intr-adevar cu Ferrari vor lupta pentru locul 4. Sa vedeti ce puncte face Williams pe piste gen Spa si Monza. Va fi o bestie masina lor acolo, mai ales la Monza, cred ca sunt sanse ca Mercedes sa fie batuta in mod corect si cinstit pe pista uscata si fara abandonuri sau conditii meteo capricioase.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru