Force India renunta la motoarele Ferrari?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Force India ar putea apela la ajutorul altei echipe pentru imprumutul motoarelor in sezonul urmator.

Force India ar putea schimba echipa cu care colaboreaza in ceea ce priveste motoarele utilizate pe monoposturile indiene. Vijay Mallya, seful Force India, sustine ca prima optiune va fi in continuare Ferrari, insa se asteapta ca, pentru un pret redus, italienii sa ii ofere si sistemul KERS la pachet. Altfel, sustine Mallya, Force India s-ar putea reorienta.

"Nu avem cum sa dezvoltam sistemul KERS. Ar fi o idiotenie pana si sa incercam acest lucru. Le-am propus celor de la Ferrari sa imi dea o oferta buna pentru KERS. Daca nu, va trebui sa ne intoarcem privirile spre alta zona a Formulei 1", spune Mallya. Conform presei internationale, cel mai probabil partener al Force India ar putea fi Honda.

Comentarii (7)

  • ?????????
    "prima optiune va fi in continuare Ferrari"......si inca se asteapta oferta de pret.....nu exista nimic impotriva Ferrari in aceasta stire.....si totusi a furat "-3"....care-i logica???????
    0 0
  • Mircea Mester
    002A
    Ca intr-o bursa adevarata, atunci cand exista zvonuri cu privire la faptul ca un item isi pierde din prestanta/valoare/nume/circulatie, acel item scade. In momentul in care Force India va reinnoi contractul (daca il va reinnoi), Ferrari va lua puncte. Deocamdata, dintr-o situatie echilibrata s-a ajuns la nesiguranta.
    0 0
  • ???
    faptul ca Force India nu are bani sa reinnoiasca contractul si sa dezvolte KERS nu inseamna in nici un caz ca Ferrari isi pierde din prestanta, valoare sau nume.........si nici 3p la "bursa" Automarket.....:))
    0 0
  • Mircea Mester
    bursa
    Stirea nu se refera la faptul ca Force India nu are bani, ci la faptul ca Ferrari pierde una dintre echipele cu care colabora. Cred ca ar fi mai simplu daca ne-am deschide putin orizonturile si am intelege ca abordarea dintr-un unghi diferit nu inseamna o greseala, ci o alternativa.

    hai ca se poate :)
    0 0
  • .....:))
    ........ba chiar de bani era vorba.......
    0 0
  • NUI BAI..:))
    TORO ROSSO ..va continua cu ferrari asa ca FERRARI recupereaza puncte!!!! isi consolideaza parteneriartul cu t .rosso:)) ..indienii sunt varza...
    0 0
  • asta astept si eu
    si eu am citit stirea aceea cu toro rosso ..dar nu stiu de ce presimt ca o sa sara peste ea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru