Fostele glorii ale Formulei 1 il lauda pe Hamilton

Publicat Marti, 17.04.2007

Sir Franck Williams spune ca daca Lewis Hamilton nu ar avea contract cu McLaren, ar fi, de la anul, titular incontestabil la Williams.

"Plang pentru ca nu e la Williams, dar ma bucur ca e in Formula 1", spune boss-ul echipei cu acelasi nume despre pilotul pe care il considera "un pilot incredibil".

Williams nu este singura fosta glorie a Formulei 1 care il lauda pe Hamilton, Niki Lauda apreciind si el prestatiile britanicului. "Lewis a facut o singura eroare de pilotaj pana acum, si aceea minora. cel mai important lucru este ca ne arata faptul ca se afla la acelasi nivel cu campionul mondial Fernando Alonso. N-am mai vazut asa ceva in intreaga mea cariera in Formula 1", spune Lauda. Si totusi, germanul crede ca Hamilton va face si erori mai mari in acest sezon, insa acestea "sunt inevitabile la acest nivel".

Nigel Mansell a ramas si el placut impresionat de debutul lui Hamilton, isna crede ca trebuie adus in discutie si aportul masinii la performantele britanicului. "Hamilton a facut ceea ce trebuia sa faca pana acum, avand in vedere masina pe care concureaza.

Debuturile lui Michael Schumacher si Ayrton Senna, care au inceput in masini mult mai slabe, au fost mai impresionante decat cel al lui Lewis", crede Mansell.

Comentarii (2)

  • another winning Briton
    we'll see!!!
    0 0
  • Incredibil
    Hamilton ii da lectii colegului sau Alonso. Foarte
    talentat tanarul. Pana acum 3 curse 3 podiumuri; inca asa ceva pana acum nu s-a mai petrecut. Ii la fel de de bun (sau poate mai bun)ca pilotii veterani ai F1. Anul acesta sa ii acorde titlul mondial lu' Raikkonen iar anul viitor sa si-l pastreze. BRAVO
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru