Frank Williams nu se gândeşte încă la retragerea din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 31.05.2012
Frank Williams insistă că va rămâne implicat la propria echipă atât timp cât "povestea de dragoste" cu Williams va continua.

Frank Williams a început demersurile pentru retragerea din Formula 1 prin renunţarea la conducerea consiliului de administraţie al echipei, iar Williams s-a listat anul trecut pe bursă de la Frankfurt.

Cu toate acestea, britanicul insistă că va rămâne în Formula 1 în continuare până în momentul în care va simţi că nu mai este pasionat de cea mai importantă competiţie din lumea sporturilor cu motor.

"Mai am 51% din echipă şi în momentul în care decid că mă plictisesc sau că nu mai pot fi treaz... Dar nu ştiu când se va întâmpla asta. Într-o bună zi sigur că se va întâmpla. Orice lucru are un sfârşit pe această planetă, inclusiv sănătatea mea mentală sau povestea de dragoste cu Formula 1. Dar sper să mai dureze o perioadă", a declarat el.

În plus, Williams a dat asigurări că echipa este în continuare capabilă să se susţină singură, în ciuda faptului că este una dintre puţinele echipe care nu este sprijinită direct de un constructor sau de un om de afaceri miliardar.

"Avem multă experienţă, aşa că vom fi în regulă.

Dar să ne menţinem formă de învingători... vă pot asigura că cei mai mulţi şefi de echipă de aici nu iau nimic de-a gata", a mai precizat el.

Peter Sauber, un alt şef de echipă care se apropie de finalul carierei, a anunţat anterior că se va retrage din Formula 1 până la sfârşitul anului viitor.

Via | F1Pulse

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru