Frank Williams nu se va retrage niciodată din Formula 1

de Daniel Popescu
Marti, 28.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Frank Williams nu se va retrage niciodată de la conducerea propriei echipe de Formula 1 şi va lucra până în ultima zi a vieţii sale, potrivit fiicei sale, Claire Williams.

Claire Williams, sefa-adjunct a celor de la Williams, a căpătat o influenţă tot mai mare în cadrul echipei în ultimii ani, în aşteptarea preluării rolului tatălui ei, Frank Williams.

Britanica a dezvăluit însă că tatăl ei nu are niciun plan să se retragă şi anticipează că acesta va munci pentru propria sa echipă până în ultima clipă a vieţii.

"Frank este şeful echipei. Întotdeauna a fost şi întotdeauna va rămâne până când într-o zi îl vom găsi cu faţa în jos pe birou. Frank este acolo 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, stă la birou mai mult decât oricare dintre noi. Îi place, este pasionat, dar are o echipă de management în care are încredere să-i gestioneze afacerea. Dar Frank este acolo, întotdeauna va fi şi nu are planuri să se retragă. Nu ar fi la fel fără el", a declarat Claire Williams pentru agenţia de presă Reuters.

Frank Williams are în prezent 73 de ani şi este imobilizat într-un scaun cu rotile după un accident de maşina suferit în 1986.

El este prezent la unele curse, iar la cele la care nu participa în mod direct fiica să prea atribuţiile sale.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Respect maestre. Un adevarat campion, de si a gustat din succes nu a cedat niciodata, nu s-a plans si nu a amenintat ca se va retrage dupa primul esec precum unii!!
    Stim noi cine!!
    17 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru