Franz Tost si-l doreste pe Montoya la Toro Rosso

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.11.2008
Boss-ul echipei Toro Rosso a declarat ca si-l doreste pe Montoya in locul lui Sebastian Vettel.

Franz Tost, boss-ul echipei Toro Rosso, a declarat ca si l-ar dori pe Juan Pablo Montoya ca pilot in sezonul 2009. Nevoit sa umple golul lasat de tanarul Sebastian Vettel, Franz Tost s-a aratat incantat de posibilitatea revenirii in Marele Circ a lui Montoya, columbianul in varsta de 33 de ani care are la activ sapte grand-prix-uri castigate in F1.

Din nefericire pentru boss-ul echipei Toro Rosso, Montoya nu este dispus la o revenire intr-un monopost de Formula 1, din 2006 si pana in prezent columbianul concurand in Nascar, SUA.

Pentru inlocuirea lui Sebastian Vettel la Toro Rosso, Franz Tost ii mai are in vizor pe tanarul elvetian Sebastien Buemi, veteranul japonez Takuma Sato, Sebastien Bourdais, Bruno Senna sau Rubens Barichello. Se pare ca si Nelson Piquet primise o oferta din partea Toro Rosso, inainte ca acesta sa fie confirmat oficial pentru inca un sezon la Renault.

Comentarii (8)

  • Ce dor mie!!!
    Ce frumos ar fi sa revina Montoya !!!Tipu asta il invata pe Scumacher cum se executa depasiriile!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @join
    Ne plictisesti baiete. Mai las-o moarta ca oricum nu te baga nimeni in seama!
    0 0
  • @join
    ce depasiri mah???....k din 3 depasiri efectuate in 2 se baga in schumi...hai lasa-ma cu aburelile astea...si mie mi-ar placea sa revina in f1
    0 0
  • nu
    sper ca montoya sa nu mai revina in f1 pt ca ar strica faima echipei..vettel le-a facut un nume celor de la scuderia torro rosso
    0 0
  • montoya
    Cred ca Montoya ar fi un plus pentru F1..... la el am vazut depasiti intr-un sezon cat am vazut la unii dintre " mari compioni" - gen Hamilton, Massa - in toata cariera
    0 0
  • iar massa?
    ce tot aveti cu massa?in orice stire trebuie sa fie un destept care nu are carnet de conducere care sa il jigneasca pe massa.....frate ,sa il jignesti atunci cand vei ajunge mai bun ca el...pana atunci nu mai deschide gura aiurea.
    0 0
  • si inca ceva...
    montoya il invata pe schumacher cum se efectueaza depasirile....cum scrie tipu de mai sus....daca il invata,atunci de ce nu are 7 titluri mondiale?iti spun eu de ce:pt ca tipu are mintea lui hamilton.sper sa nu il mai vad vreodata pe ala in f1.
    0 0
  • Pt ADMIN
    Draga "Admin",sunt f interesat in a intra in posesia unei "Enciclopedii Formula 1",chiar dc nu am fost unul dintre fericitii castigatori ai ei,sunt interesat in a o cumpara... M-ai putea ajuta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru