Galerie foto: Castigatorul F1 CHAMP 2008 a fost la Istanbul!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.06.2009
Castigatorul F1 CHAMP 2008 a fost prezent la Marele Premiu al Turciei din weekend-ul trecut si povesteste userilor experienta prin care a trecut pe circuitul de la Istanbul Park.

Pentru Cristian Marin si sotia sa, weekendul 5-7 iunie a avut o semnificatie aparte, prin prisma premiului castigat la editia 2008 a concursului F1 CHAMP.

Cel mai inspirat concurent de pe parcursul sezonului precedent a avut in sfarsit ocazia de a-si vedea visul cu ochii si a urmari live din tribune Marele Premiu al Turciei.

Cunoscut in comunitatea F1 CHAMP drept crismar56, Cristian Marin a catalogat experienta traita in Turcia drept fascinanta si, in acelasi timp, obositoare. De asemenea, Cristian Marin a acceptat cu placere sa ne raspunda la cateva intrebari in care ne-a descris un Mare Premiu de Formula 1 vazut din postura de spectator. Asa cum se va vedea din interviul pe care ni l-a acordat, vizionarea unei curse de Formula 1 la fata locului are atat avantaje, cat si dezavantaje.

Automarket: Ce evenimente oficale ati vazut din tribune?

Cristian Marin: Am vazut ultima sesiune de antrenamente, calificarile si cursa, insa numai partial, din cauza caldurii foarte mari. De asemenea, am vazut si cursele de GP2 si competitia Porsche.

Automarket: In ce parte a circuitului era amplasata tribuna in care ati stat?

Cristian Marin: Am stat in tribuna Silver, imediat dupa linia de start-sosire.

Automarket: Ati vazut vreun duel interesant pe pista sau vreun accident din zona in care ati stat?

Cristian Marin: Am vazut iesirea in decor a lui Nelson Piquet Jr, pe care am si surpins-o in poze.

In rest nu am vazut alte accidente sau depasiri in timpul cursei.

"FARA FERRARI, FORMULA 1 AR MURI"

Automarket: Cum a fost atmosfera in tribune? Aveau suporterii vreun pilot favorit?

Cristian Marin: Sigur, aveau o echipa favorita. Va spun, daca nu exista Ferrari, totul moare. Tribuna a fost in extaz cand au aparut monoposturile Ferrari. Era agitatie si pentru Jenson Button, iar cand Sebastian Vettel s-a apropiat de el tribuna a facut mult zgomot.

Automarket: Ati reusit sa vedeti F1 Village?

Cristian Marin: Da, a fost foarte multa lume si agitatie pentru a vedea monoposturile si a face poze langa si in ele. La standuri au fost produse specifice fiecarei echipe, iar la Ferrari a fost cea mai mare inghesuiala. Dar au fost si foarte multi fani BMW-Sauber.

AVANTAJE SI DEZAVANTAJE ALE UNEI CURSE VAZUTE LIVE

Automarket: Cum vi s-a parut cursa din punct de vedere al spectacolului de pe pista?

Cristian Marin: Destul de interesanta in prima parte, insa apoi destul de monotona in partea sa finala. Lipsa informatiilor a reprezentat cea mai mare problema. Adica mi-ar fi trebuit un binoclu sa pot vedea ecranul din fata tribunei, sa aflu date in timp real.

Automarket: Care a fost senzatia traita in momentul in care ati auzit pentru prima oara zgomotul asurzitor al motoarelor?

Cristian Marin: Este o placere sa auzi zgomotul facut de un monopost, mai ales la inceputul cursei cand monoposturile sunt apropiate si trec toate in scurt timp.

Zgomotul monoposturilor iti trece prin tot corpul si e palpitant.

Automarket: Descrieti intregul weekend petrecut la Istanbul intr-un singur cuvant.

Cristian Marin: Sincer, a fost destul de obositor. Dar a fost fascinant!

In final, va invitam sa va delectati cu o galerie foto completa realizata chiar de Cristian Marin la Istanbul pe parcursul zilelor de sambata si duminica. Enjoy!

Comentarii (6)

  • rayn380
    Felicitari...
    Felicitari userului crismar....fericitul de el. Marturisesc ca, la fel ca si ceilalti pasionati de F1, este sa ajung odata macar pe un circuit de F1, sa vad live macar o cursa de F1 si daca mai sunt si langa un McLaren sau Ferrari, atunci pot spune ca sunt in extaz....
    0 0
  • istanbul
    am fost si eu la cursa cu mai multi prieteni. eu am avut bilete la silverul din ultima parte a circuitului in curbele 12 13 14. se vede foarte bine de acolo si am prins multe dueluri. la sfarsitul cursei am intrat pe pista, este fantastic, pista este perfecta, masinile la pit-uri. f misto. ma gandesc sa mai merg la o cursa in viitorul apropiat.
    0 0
  • Salut sultane:))!!!
    Ne bucuram ca ai reusit sa ajungi la Istambul Park foarte reusite pozele !!!, suntem bucurosi pt tine :) Frumoasa cursa in Turcia,varul Button merge ceas'
    0 0
  • Ce lipseste la volanul Mc.Laren?
    Acum, datorita lui cismar, stiu ca la volanul McLaren lipseste un BUT(T)ON!!!
    Felicitari colega!!
    0 0
  • Felicitari Cristi!
    Frumoasa intreaga galerie ;) Ai avut o sansa poate unica in viata si ma bucur ca ai trait-o din plin, asa cum in Marele Circ totul e la superlativ. De acord cu tine referitor la faptul ca Formula 1 ar muri fara Ferrari. Eu as zice ca ar deveni o competitie anonima.
    0 0
  • turcia
    felicitari pentru poze
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru