GALERIE FOTO: Primele imagini cu noul monopost Williams FW33!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.02.2011
Williams a publicat primele fotografii oficiale cu noul monopost FW33 pentru sezonul 2011. Paleta de culori este provizorie şi va fi definitivată ulterior.

Williams F1 Team a publicat pe site-ul său oficial primele imagini digitalizate cu noul monopost FW33 pe care îl va utiliza în sezonul 2011. Imaginile au fost realizate exclusiv din lateral, motiv pentru care singura noutate vizibilă este nasul înălţat, configuraţie prezentă pe toate monoposturile lansate până în prezent. Celelate detalii tehnice, în special cele privind aripa spate şi spatele monopostului, nu sunt vizibile din aceste imagini.

Monopostul FW33 este complet albastru, însă Williams a confirmat anterior ca aceasta este doar o versiune intermediară a paletei de culori pe care o va utiliza în acest sezon. Culorile finale ale monopostului vor fi stabilite ulterior şi vor fi dezvăluite cu numai câteva zile înainte de începerea noului sezon competiţional.

Foto: Williams

Comentarii (3)

  • hmmm
    ciudata culoarea asta inchisa de albastru. naspha. botu mi se pare ciudat. nu are o forma are o mica denivelare ciudata asa se vede din poze. inaltat e ca toate au asa ceva dar sa vedem mai departe si alte poze . oare cand?
    2 2
  • altfel
    macar arata altfel...poate e bine, poate nu...
    3 0
  • salut
    am citit ca monopostul ar avea niste cu;ori provizorii,incat se mai asteapta ceva sponsirizari!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru