GALERIE FOTO: Red Bull a prezentat monopostul împodobit cu pozele fanilor

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.07.2012
Red Bull Racing a prezent joi la Silverstone monopostul RB8 împodobit cu fotografiile a peste 25.000 de fani care au donat pentru fundaţia Wings for Life.

Red Bull Racing va concura în Marele Premiu al Marii Britanii cu un monopost cu aspect vizual inedit, care va include fotografiile celor peste 25.000 de fani care au acceptat participarea la ultima campanie a fundaţiei Wings For Life deţinută de producătorul de băuturi energizante.

Pe parcursul ultimelor săptămâni, fiecare fan care a donat cel puţin 15 EUR pentru Wings For Life a avut posibilitatea să trimită o fotografie care să fie inscripţionată pe monoposturile cu care Sebastian Vettel şi Mark Webber vor concura la Silverstone la finalul acestei săptămâni.

Printre numele celebre care au participat la campanie se numără triplul campion mondial Niki Lauda şi fotbalistul francez Thierry Henry. Red Bull a reuşit să strângă peste un milion de euro din donaţii, mai ales că a dublat donaţiile făcute de fani, iar banii vor fi utilizaţi pentru identificarea unui tratament în cazul leziunilor din zona coloanei vertebrale.

"Culorile de pe monopostul meu arată grozav, băieţii au făcut o treabă minunată.

Este grozav că fanii pot călători alături de mine în jurul circuitului pe tot parcursul weekendului prin sprijinirea acestei cauze şi sper să obţin un rezultat bun", a declarat Webber.

La rândul său, Vettel şi-a exprimat entuziasmul pentru monopostul inedit pe care îl va avea pe circuitul de la Silverstone. "Astfel de oportunităţi prin fanii se pot implica sunt grozave. Voi avea zeci de mii de bărbaţi şi femei cu mine pe fiecare tur al circuitului în acest weekend. Cauza Wings For Life este specială pentru mine, îmi pasă de munca lor şi sunt ambasador de mulţi ani", a precizat el.

Red Bull a mai organizat o campanie similară şi în sezonul 2007, însă atunci a ales că monopostul cu fotografiile fanilor să aibă o puternică tentă de gri în locul culorilor tradiţionale.

Via Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru