GALERIE FOTO: Williams a dezvăluit noile culori pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.02.2011
Williams a dezvăluit joi culorile monopostului cu care va concura în sezonul 2011 al Formulei 1. Acesta este prepominant albastru cu mai multe inserţii de alb.

Williams a prezentat joi în cadrul unui eveniment transmis în direct pe site-ul oficial al echipei noile culori cu care va concura în sezonul 2011 al Formulei 1.

Paleta de culori este asemănătoare cu cea utilizată anul trecut, astfel încât albastrul a rămas predominant pe noul monopost FW33, la care se adaugă câteva porţiuni vopsite în alb.

Cele mai mari schimbări se remarcă la numele sponsorilor, după ce grupul petrolier venezuelean PDVSA a preluat cele mai importante poziţii de pe monopost în dauna băncii britanice Royal Bank of Scotland sau a producătorului de electronice Philips.

Williams a fost una dintre primele echipe care a prezentat oficial noul monopost FW33 pentru sezonul 2011, însă a utilizat o paletă de culori intermediară în primele trei sesiuni de teste din această iarnă. Decizia a fost luată în speranţa de a atrage mai mulţi sponsori la echipă, care ar fi putut dicta gama de culori pentru acest sezon, însă monopostul include în continuare mai multe spaţii libere.

Via | Williams

Comentarii (1)

  • tech_nick
    Ambient...
    ...de mare efect!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru