Gene: "Renault ar putea fi surpriza anului"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.02.2008

Al doilea pilot de teste al Scuderiei Ferrari, Marc Gene, este suspicios in privinta timpilor realizati de Renault in cadrul testelor din aceasta iarna.

Spaniolul a declarat pentru presa din tara sa natala ca, desi Fernando Alonso nu au stralucit in teste, este posibil ca acesta sa aibe o evolutie foarte bun in sezonul 2008. Totusi, Gene este de acord ca noul monopost al echipei de la Maranello, F2008, va fi foarte competitiv la prima cursa din Australia. "In privinta celorlalte echipe, vom vedea", a precizat Gene pentru Marca.

Referindu-se strict la Renault, Gene crede ca acestia au fost avantajati ca s-au ocupat de noua masina inca din luna aprilie a anului trecut. "Chiar daca nu au fost cei mai buni in teste, ei stiau inca din luna aprilie a anului trecut ca masina lor nu functioneaza suficient de bine, asa ca au inceput sa lucreze pentru 2008. Este posibil ca Fernando Alonso sa revina in frunte", a incheiat spaniolul.

Comentarii (2)

  • corectitudine
    mi se pare si normal .Dupa politica anti Renault purtata in 2006 de catre Ferrari si FIA,prin interzicerea la mijlocul sezonului 2006 a dispozitivului Mass Dumper.
    0 0
  • despre renault
    renault mereu a facut surprize iar cind nu au mai avut ce arata s-au retras si dupa au revenit iar si bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru