Glock confirma negocierile cu Manor GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
Timo Glock a confirmat negocierile cu Manor GP si anticipeaza ca va face un anunt oficial in privinta viitorului sau la inceputul saptamanii viitoare.

Timo Glock a fost considerat principalul favorit sa devina coechipierul lui Robert Kubica la Renault in sezonul urmator, insa germanul este circumspect in privinta viitorului constructorului francez in Formula 1.

De altfel, echipa nu a mai oferit nicio informatie in privinta celui de-al doilea pilot, astfel ca Glock a inceput deja sa caute o alternativa.

Germanul a confirmat prin vocea managerului sau ca negociaza cu Manor GP, una dintre noile echipe acceptate pe grila de start, un anunt oficial fiind anticipat pentru saptamana viitoare. "Suntem in negocieri avansate cu trei echipe, iar Manor GP este una dintre ele. Ne apropiem de finalizarea discutiilor si anticipam o decizie la inceputul saptamanii viitoare", a declarat Hans Bernd Kamps, managerul lui Glock.

Publicatia germana Auto Motor und Sport a avansat si numele lui Lucas di Grassi ca potential coechipier pentru Glock, informatia dezvaluita in premiera de Autosport cu cateva saptamani in urma. Desi pana in prezent nu exista informatii despre monopostul echipei, Manor GP mizeaza pe semnarea unui parteneriat cu compania britanica Virgin ce urmeaza sa fie confirmat la mijlocul lunii noiembrie.

In plus, echipa si-ar putea schimba numele in Virgin F1.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru