Glock: "Mi-am indeplinit obiectivele pentru 2008"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.09.2008
Timo Glock sustine ca si-a indeplinit obiectivele personale pentru sezonul 2008 dupa ce a reusit sa termine pe locul 4 in Marele Premiu al statului Singapore.

Pilotul echipei Toyota a realizat duminica o performanta remarcabila, ocupand locul 4 in prima cursa pe timp de noapte din istoria Formulei 1.

"Sunt multumit de munca pe care am facut-o. Nu am facut nicio greseala si locul 4 este un rezultat bun", a declarat germanul.

"A fost foarte dificil pe pista in aceste conditii si din cauza circuitului foarte denivelat masina nu a fost foarte confortabila la condus. Sunt sigur ca luni voi simti efectele. Obiectivul meu pentru acest sezon a fost sa castig 20 de puncte in acest sezon si sunt foarte satisfacut ca am reusit asta cu trei curse inainte de final".

Performanta din Singapore i-a permis germanului sa urce pana pe locul 10 in clasamentul pilotilor, apropiindu-se la numai 6 puncte de coechipierul sau, Jarno Trulli. Totusi, Glock sustine ca va continua sa forteze in ultimele curse ale sezonului pentru a-si ajuta echipa sa obtina locul 4 in clasamentul constructorilor.

"Lupt pentru echipa sa ii ajut sa termine pe locul 4 in clasamentul constructorilor si am fost putin ghinionisti duminica, dar ii transmit felicitari lui Alonso, care a facut o treaba grozava.

Acum vom merge la Fuji pentru a recupera terenul pierdut", a mai spus el.

Comentarii (3)

  • Pilotul echipei Toyota a realizat duminica cea mai mare performanta a carierei
    Nu a terminat pe 2 in Ungaria?
    0 0
  • @drstupid
    presupun ca se refera la faptul ca acest lucru sa intamplat la o cursa pe timp de noapte.
    0 0
  • Glock
    Corect, Glock a incheiat cursa de la Hungaroring pe locul 2, dar si performanta din Singapore este remarcabila avand in vedere ca vorbim de prima cursa in nocturna din istorie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru