Glock, penalizat din nou cu 5 pozitii pe grila

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 15.03.2008
Timo Glock a mai primit 5 locuri de penalizare pe grila de start in MP al Australiei intrucat l-a impiedicat pe Mark Webber intr-un tur rapid in calificari.

Pilotul echipei Toyota a reusit o performanta notabila in calificari, clasandu-se pe locul 9, insa ulterior a fost retrogradat pe locul 14 intrucat echipa sa a fost nevoita sa schimbe cutia de viteze a monopostului sau inainte de calificari.

Totusi, vestile proaste pentru Glock nu s-au oprit aici, germanul fiind pedepsit pentru ca l-a impiedicat pe Mark Webber in calificari. In urma celei de-a doua penalizari, Glock va lua startul de pe pozitia a 19-a.

Glock nu a fost singurul pilot chemat sa raspunda in fata comisarilor de cursa. Jarno Trulli, Nico Rosberg, Giancarlo Fisichella si Jenson Button au fost solicitati sa explice motivele pentru care si-au stabilit cei mai buni timpi in contextul in care calificarile se desfasurau in acel moment sub drapel galben. Totusi, toti cei patru piloti au scapat doar cu o mustrare.

Comentarii (3)

  • driverX
    mizerii
    nu este admisibil asa ceva.. domnu' schumi in f1 a impiedicat MULTI piloti .. si ramanea neatins de federatie.. de fapt .. FERRARI .. pacat .. este un pilot bun iar federatia deschide ochii numai cand doreste..
    0 0
  • saracul
    a cam (re)inceput cu stangul...da se va descurca el, are destul talent sa-l surclaseze pe trulli pana la finalul sezonului
    0 0
  • nimic nou...
    ...de parca nu ne amintim cu totii ce manusi pufoase il tot mangaiau si sustineau pe Schumi (si Fierrari, evident)... FIA-si schimba regulile, da' naravu ba!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru