Glock: "Pur si simplu este incredibil!"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.08.2008
Timo Glock a catalogat drept "incredibil" primul podium din Formula 1, dupa ce a terminat pe locul 2 in Marele Premiu al Ungariei.

Pilotul echipei Toyota a avut parte de o cursa senzationala pe circuitul de la Hungaroring, la numai doua saptamani dupa un grav accident suferit in Germania. Germanul a profitat de problemele intampinate de pilotii de top si a reusit sa termine pe locul 2.

"Pur si simplu este incredibil", a declarat Glock. "Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca motorul lui Massa a cedat si sunt pe locul 2. Am fost presat de Kimi Raikkonen, cu plneurile mai moi m-am chinuit foarte mult. Stiam inca de vineri ca asta va fi o problema. Este incredibil. Am avut o masina cu adevarat buna. A fost perfect pana la ultimul stint. Incredibil, in primul meu an...".

Glock a admis ca, in ultima parte a cursei, a vrut doar sa nu comita greseli, cu atat mai mult cu cat Kimi Raikkonen l-a presat din spate in ultimele tururi. "In ultimul meu sezon de GP2 am fost blocat la mijlocul plutonului. Am avut o masina buna, dar nu am putut trece de nimeni, iar in Formula 1 este si mai dificil", a adaugat Glock. "Asa ca l-am vazut in oglinzi si am stiut ca nu pot face nicio greseala".

In urma performantei realizate de pilotul german, Toyota si-a consolidat pozitia a patra in clasamentul contructorilor. Glock a urcat pe locul 10 in clasamentul pilotilor, cu 13 puncte.

Comentarii (1)

  • YEAAA!
    Va salut,bravo timo glock ,bravo echipei toyota ma bucur mult pentru ei s-a vazut si au arata cat de puternici sunt anul acesta.Au progresat foarte mult si ma maira faptul cum de au cel mai mare buget decat tgoate echipele ,ce sa mai bravo lor .Sunt fan alonso si ma bucur si pentru el mai ales ca a urcat pe pozitia a 4-a experienta se vede la un pilot ca alonso chiar dak nu are o masina ca ferrari tot a facut fatza provocari lui raikoken si nu a facut proasta alegere ca a lui massa sa forteze motorul pe ultimele tururi [aici chiar se vede experienta].Asmai avea un cuvant de spus :as vrea ca alonso sa fie in 2010 la ferrari si atunci sa vedeti adevarata valoare a unui pilot in f1 .Bye
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru