GP2: Grosjean, locul 2 in cursa de sambata

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 11.05.2008
Romain Grosjean a terminat pe locul 2 cursa de GP2 de sambata de pe circuitul de la Istanbul-Park.

Romain Grosjean a confirmat din nou ca merita sa fie pilotul de teste al echipei conduse de Flavio Briatore, dupa ce a terminat pe locul 2 cursa de GP2 desfasurata pe circuitul din Istanbul.

Pilotul echipei ART Grand Prix a terminat la numai 1.7 secunde in spatele lui Giorgio Pantano (Racing Engineering), care a condus cursa de la inceput pana la final. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Andi Zuber (Piquet Sports).

Un alt pilot de teste din Formula 1, Sebastien Buemi, a finalizat cursa pe locul 6, in timp ce Kamui Kobayashi a abandonat inca din primul tur.

Comentarii (8)

  • ..
    nu era vorba ca pilotii din GP2 primesc puncte pentru victorii?de cand se puncteaza si alte locuri?
    0 0
  • !!!
    Asta ca sa ne agite inainte de cursa ?
    0 0
  • dar...
    cand a castigat kobyashi nu ati putut baga stirea ?
    0 0
  • tare
    si de acu 2 sapt din barcelona de ce nu ati punctat? cursa aia nu s-a pus in clasamentu din gp2?
    0 0
  • GP2
    Dupa cum stim cu totii, cursa de GP2 de la Barcelona de acum doua saptamani s-a desfasurat in prima zi de Paste. In saptamana respectiva afluenta de stiri a fost ceva mai mica decat de obicei, motiv pentru care stirile referitoare la GP2 nu au mai fost publicate.
    Incepand din aceasta saptamana vor fi publicate din nou rezultatele din GP2, atat pentru cursa de sambata, cat si pentru cea de duminica. Ca si pana acum, pilotii de teste din Formula 1 care termina o cursa de GP2 pe podium vor fi punctati in F1 Champ. Regula este valabila si pentru cursa de sambata, si pentru cursa de duminica.
    0 0
  • explicatii puerile
    O explicatie mai tampita nu puteati gasi!!!! Adica, daca s-au punctat mai putine stiri pt ca au fost sarbatorile, nu avea loc si cea cu GP2?
    ........................ nu mai zic nimic ca ma enervez degeaba. Se vede ca nu ati progresat fata de anul trecut, poate chiar dimpotriva.
    0 0
  • @ daniel.popescu
    Apoi hotarati-va odata ce stire se puncteaza din GP2...
    Era vorba ca se puncteaza doar rezultatele de duminica, citez, cu ceva vreme in urma ati scris: "Kobayashi a castigat in Malaezia tot a doua cursa, cea de duminica! Prima cursa de GP2 din Malaezia, de sambata, a fost castigata de Vitaly Petrov. Asa cum pentru Malaezia s-au acordat puncte doar pentru cursa de duminica, la fel s-a procedat si acum, in Bahrain."
    De ce nu se respecta regulile odata stabilite...???
    Si tot pe Dl. Popescu il citez: "Asa cum am mai spus, stirile legate de pilotii de teste ce activeaza in GP2 sunt publicate pe site in cursul zilei de luni. "
    http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/10957/grosjean-primul-campion-in-gp2-asia.html
    DECI NO COMMENT....
    0 0
  • inconsecventa.....
    Acum cateva saptamani spuneati ca nu premiati decat pe castigatorul de duminica, iar acum premiati locul doi de sambata? Nu sunteti consecventi iar acest lucru demonstreaza ca nu aveti o grila clara de punctare a stirilor. Ar trebui retrase punctele acordate lui Grosjean. Iar pana acum punctele din GP2 le dadeati luni. Pacat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru