Grosjean, primul campion in GP2 Asia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.04.2008
Pilotul de teste al echipei Renault, Romain Grosjean, a fost incoronat oficial drept primul campion in competitia GP2 Asia.

Elvetianul in varsta de numai 22 de ani si-a adjudecat primul loc in clasamentul pilotilor inca de saptamana trecuta de la cursa din Bahrain, insa a a primit trofeul duminica, dupa ultima cursa a sezonului din Dubai.

In cursa de duminica, Grosjean a fost nevoit sa abandoneze in urma unui duel cu Vitaly Petrov. Victoria i-a revenit pilotului Marco Bonanomi, acesta fiind urmat la foarte mica distanta de catre pilotul de teste al echipei Red Bull Racing, Sebatien Buemi. Un alt pilot de teste din Formula 1, Kamui Kobayashi, a terminat cursa doar pe locul 15.

Campionatul de GP2 propriu-zis va incepe peste doua saptamani in Spania, cursele urmand sa se desfasoare in paralel cu sezonul european al Formulei 1.

Comentarii (8)

  • ...........
    Cam veche stirea acesta...
    0 0
  • Mda
    Pai da ..asta e cam nesimtire...am avut pe R. Grosjean pus aproape o sap. dupa ce a castigat titlul si dupa ce il dau joc ca vin testele din barcelona voi baga-ti stirea cu el acum. :(...asa s-au dus puncte pretioasa
    0 0
  • kiar asa
    De acum o sapt cand a fost cursa in bahrain si a castigat grosjean titlul l-am tinut ca pilot de teste. Nu ati dat nici o stire si nici un punct. De abia acum knd lumea skimba pilotii pt k sunt in teste v-ati gasiti sa dati stirea. Proasta sincronizare sau mai bine zis LIPSA
    0 0
  • :)) A PUNCTAT GROSJEAN
    BINE CA A PUNCTAT..CA ERA SA-L SCHIMB..
    0 0
  • Daniel Popescu ......:))))
    E bataie de joc cu punctajul,e veche stirea si cand au fost discutii pentru ea pur si simplu am fost ignorati ,acum apar 12 puncte "facute cadou" ....totusi acum 8 luni cand a iesit Ham in decor au ramas 3 stiri nepunctate ...poate se puncteaza acum
    0 0
  • @daniel popescu
    Am crezut ca nu sunteti corecti cu prezentarea stirilor dar m-am inselat. De ceva timp mizez pe Grosjean si in sfarsit mi-a adus punctele mult ravnite. :)
    0 0
  • Grosjean
    Stirea nu este deloc veche. In cazul in care ati fi citit si continutul stirii, ati fi aflat ca stirea se refera la cursa din Dubai de ieri si ca tot ieri s-a incheiat campionatul GP2 Asia. Este adevarat ca Grosjean a castigat campionatul din punct de vedere matematic acum o saptamana, insa totul a fost oficializat, asa cum este si firesc, doar dupa ultima cursa a sezonului. Nu este vorba despre o sincronizare proasta. Asa cum am mai spus, stirile legate de pilotii de teste ce activeaza in GP2 sunt publicate pe site in cursul zilei de luni.
    0 0
  • GP2
    Daca tot acordati puncte si pilotilor din GP2 care sunt piloti de teste prin F1 ar tren=bui sa le acordati la fiecare cursa.
    Asta e doua oara cand vad puncte acordate pt GP2. Cand a castigat Kobayashi ati acordat 9 puncte. Mi s-ar fi parut corect sa ii dati si lui Grojean de fiecare cand a castigat cate 9 puncte. Ar fi insemnat 36 de puncte. iar cele pt campionat separat. Asa ar fi fost corect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru