Gutierrez admite că are nevoie de rezultate bune în calificări

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Esteban Gutierrez îşi propune îmbunatăţirea rezultatelor în calificări pentru a putea lupta pentru puncte în cursele de Formula 1.

Esteban Gutierrez nu a obţinut niciun punct în primele cinci curse ale acestui sezon, lucru care a influenţat şi parcursul modest al celor de la Sauber, care ocupă doar locul opt în clasamentul constructorilor.

Mexicanul admite că are nevoie de o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor în calificări, mai ales pe circuitul de la Monaco, acolo unde depăşirile sunt aproape imposibile.

"Sigur că este o provocare să fac un tur perfect. Cred că totul depinde de încredere şi asta va veni cu timpul. Sigur că este o zonă unde pot să îmbunătăţesc şi unde vreau să îmbunătăţesc. Voi munci la asta şi voi încerca să micşorez diferenţa în următoarele curse", a declarat el.

Urmareste Automarket
Principalul punct de reper al lui Gutierrez este coechipierul său Nico Hulkenberg, care a fost cu aproape o jumătate de secundă mai rapid în calificările de la Barcelona.
El spune însă că deja observă primele semne de progres în acest sens.

"Trebuie să spun că Hulkenberg este foarte rapid în calificări. Eu trebuie să găsesc ceva mai mult între fiecare tur şi aici trebuie să lucrez, dar deja mă simt mai bine pe parcursul unui weekend. Pe parcursul antrenamentelor şi calificărilor diferenţa nu a fost atât de mare, dar în ultimul tur rapid a fost de peste două zecimi de secundă", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • Lordul
    Eu zic ca ar trebui sa se intoarca Kobayashi
    1 0
  • Sper sa-l readuca pe koba, mult mai bine cotat decat acest pusti de bani gata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru