Haas speră să anunţe piloţii pentru 2016 în septembrie

de Daniel Popescu
Marti, 05.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua echipă Haas care va debuta în Formula 1 în sezonul 2016 speră să anunţe linia de piloţi până în luna septembrie.

Esential 2016 este sezonul in care va debuta Haas in Formula 1
Haas continuă pregătirile pentru debutul în Formula 1 programat pentru sezonul 2016, iar una dintre priorităţile echipei este stabilirea liniei de piloţi.

Gunther Steiner, şeful Haas, speră ca negocierile cu candidaţii să se finalizeze în august sau cel mai târziu în luna septembrie, însă insistă că nu există niciun motiv de grabă.

"Planul nostru este să finalizăm discuţiile până în august-septembrie şi apoi să anunţăm piloţii. Piaţa devine mai clară şi mulţi oameni intră în contact cu noi. Nu ne grăbim, pentru că trebuie să vedem cine este pe piaţă, cine se descurcă bine şi cine vrea să plece. Iar piloţii vor să vadă cine suntem. Acum observă din ce în ce mai mult că facem lucrurile potrivite", a declarat el.

Steiner a refuzat să dezvăluie numele piloţilor cu care poartă negocieri, însă a admis că prioritatea este aducerea unui pilot experimentat, indiferent dacă este american sau nu.

"Ne uităm la piloţii americani, dar naţionalitatea nu îţi oferă automat un loc.

Un american experimentat ar fi altceva, dar nu există niciunul şi avem nevoie de cineva care să ne ghideze un pic, care să ne spună cum stăm. Trebuie să avem un factor cunoscut în această echipă. Echipa este nouă, aşa că dacă adaugi piloţi noi nu vom şti ce am greşit când avem o problemă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Sa-l ia pe galacticul ALONTZO !!!!
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru