Hakkinen explica de ce Coulthard a ramas in F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.05.2008
Mika Hakkinen crede ca stie motivul pentru care David Coulthard este, la cei 37 de ani ai sai, cel mai batran pilot din F1: nu a castigat niciun titlu mondial.

Fostul campion mondial crede ca David Coulthard isi continua cariera in F1 pentru ca doreste sa-si atinga obiectivele pe care si le-a propus.

"Sunt surprins ca unii piloti, cum ar fi David Coulthard, pot ramane in Formula 1 atat de mult timp", a declarat finlandezul despre fostul sau coechipier de la McLaren. "Pe de alta parte, il inteleg. Daca nu as fi castigat niciodata campionatul mondial probabil as fi fost inca in F1. Povestea este diferita pentru multi piloti, insa pentru unii, daca nu iti atingi obiectivul, continui sa concurezi", a explicat Hakkinen.

Comentarii (4)

  • ha, ha, HAkkinen
    pai da ca nu a fost un pilot bun niciodata, a cistigat doar datorita unor conjuncturi fericite , vezi cind "plignea in brusturi" ... dupa abandon

    e ceva mai sus putin decit Hill si Villeneuve.

    parca se "vede" cum il roade invidia si acum ca nu a mai ramas, mai ales pe unde a ajuns si ce rezultate a avut, cam rusine pentru un capion mondial de de formula 1

    merita David si 30 de puncte pentru asta
    (nu il am in echipa) asta ca si explicatie pentru cei "rai"
    0 0
  • Da
    Ai dreptate! A castigat din noroc. Ma intreb cat de bun era shumache daca Hakkinen l-a batut de 2 ori din noroc!
    Ce clasa i-a dat neamtului la SPA, prietenii stiu despre ce vorbesc!
    0 0
  • Da...
    ce trebuie recunosc ca a facut o depasire spectaculoasa si care cred ca o sa ramana printre cele mai frumoase din F! , dar odata.
    0 0
  • respect
    Merita respect pentru ceea ce face pe pista ,pentru cat se pregateste fizic si psihic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru