Hakkinen spera ca Hamilton sa devina campion

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.07.2008
Mika Hakkinen este convins ca Lewis Hamilton poate deveni campion mondial in acest sezon, in urma evolutiilor foarte bune din ultimele doua curse.

Hakkinen este ultimul pilot care a castigat titlul mondial pentru McLaren, in 1998 si 1999, insa crede ca Hamilton are mari sanse sa castige trofeul in acest an.

"Cand eram tanar la McLaren intotdeauna dadeam totul", spune finlandezul. "Uneori, emotiile luau locul ratiunii si faceam greseli. Mi-a luat ceva timp pana sa ma calmez, iar apoi am inceput sa obtin rezultate. Lewis Hamilton este acum in aceeasi situatie. S-a calmat si este stabil, mai matur. Mai este mult din acest an si multe se pot intampla, si intr-adevar a trecut mult timp de cand McLaren nu a mai castigat titlul, dar sper ca anul acesta Hamilton sa reuseasca".

Hakkinen a avut numai cuvinte de lauda si la adresa conationalului sau de la mclaren, Heikki Kovalainen, pe care il considera un pilot foarte rapid. "Ron Dennis si Norbert Haug au adus impreuna doi piloti tineri fantastic de talentati", a adaugat el. "Sunt rapizi, motiveaza intreaga echipa si sunt tot mai buni, mai puternici si obtin totul de la pachet. Pot sa vad ca McLaren este o echipa solida acum, atat pe pista cat si in afara ei".

Comentarii (13)

  • Normal !!!!!!!!
    Pai normal ca Hamilton o sa devina campion nu este piloty in f1 mai talentat ca Lewis!!!!!
    0 0
  • .
    CREK
    0 0
  • Respect Mika
    Sper sa se indeplineasca exact ce spui tu. Si Kimi ar fi reusit sa devina campion cu McLaren,dar s-a saturat de ghinioane. GO McLaren ! Bafta Lewis !
    0 0
  • no comment...
    kubica cel mai bun pilot la ora actuala...da-tii la kubica un mclaren sau un ferrari si va devenii campion mondial
    0 0
  • Kubica ?????
    Care nu stie sa depaseasca ????????campion mondial o castigat si el odata si deja toata lumea il ridica pana la Dumnezeu Heidfeld ii de 1000000000 de ori mai bun ca Kubica!!!!!
    0 0
  • Cobra te-ai trezit ???????
    Domnul Cobra ce a facut kimi la Hockenheim ???????Dar Massa ???????sunteti slabi mai uitate in poza de la aceasta stire alaturi de Hamilton cunosti acea persoana ??????Cand Mika era in spatele lui Schumi nu trebuia sa-l depaseasca deoarece rahatul de Schumi iesea singur afara !!!!!!
    0 0
  • pezz ai uitat ...
    cate titluri are schumacher aud ?....de ce s-a retras mikka al tau ? nu mai putea face fata.....de ce nu are si el macar 5 titluri de campion...ce sa mai vorbim de 7
    0 0
  • Si altii...
    Si altii au comentat interesant performantele lui Hamilton (Niki Lauda, Schumi, Ross Brawn), dar probabil asta nu este o stire care tine de F1, nu?... :-) http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/080721141310.shtml
    0 0
  • Ma capule !!!!!De cobra
    La tine ca si la altii domnu Cobra conteaza titlurile ??????Conteaza talentul si conteaza cum castigi acele titluri fraiere el e un triosori ca aproape toti feraristii.Ferari au avut 2 piloti mari de cand participa in F1 primul Niki Lauda si Kimi atat restu shit !!!!!!Mclaren Senna The King ,Mika Hakkinen care a aratat cum se face o depasire la Spa in 2000 iti aduci aminte ???????
    0 0
  • MIKA - tatal lor!
    Pilotul asta nu are colectii de campionate, dar a scris istorie! Ramane, CLAR cel care a reusit cea mai spectaculoasa depasire din istoria Formulei 1 (SPA, 2000) http://www.youtube.com/watch?v=f4uNSYTnhnA&feature=related
    0 0
  • Bine zici Marinescu !!!!!!!
    Mai Cobro sau alt ferarist spuneti-mi voi o depasire mai frumoasa decat a lui Mika si inca ce depasire !!!!!si pe cine l-a depasit pe septuplul vostru camion mondial schumi si ce daca e de 7 ori campion mondial acea depasire spune totul.Senna,Mikka,Lewis The Best!!!!!!!!!!!Asa ca data viitoare cand apesi pe taste gandeste !!!!!!!!!!Cobro sunt cu ochii pe tine!!!!!!
    0 0
  • Super depasirea de la SPA
    Revenind la subiect, Vreau ca Lewis sa castige anul acesta si in urmatorii 10-15ani ca sa le taie celor de la FIAT din ingamfare!
    0 0
  • nu va certati....
    cu toti sunt buni. uni au reusit mai mult, uni mai putin . asta este si din cauza echipelor: cind mclaren il avea pe senna si prost si echipa mergea bine. cind lclaren il avea pe mika , echipa era asa avansata incit ( daca va amintiti) cei de la ferari erau , aproape, cursa de cursa cu 2 tururi in spatele lor. schumaher la ferari a cistigat datorita echipei. amintiti-va ca la beneton cu ani in urma nu a facut nimic ,.....alonso a avut mare noroc , ca echipa renault sa investeasca enorm atunci cind el pilota pentru ei. eu sunt un fan mclaren , dar nu il am la suflet pe lewis. a aparut cam ..."la comanda".dar este bun . pentru mine cel mai bun acum ar fi kimi.are singe frate, ca sa ma exprim asa...e rece. trai bun
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru