Hamilton: "A fost o cursa dezastruoasa"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.04.2008
Lewis Hamilton a admis ca o greseala comisa in startul cursei din Bahrain l-a facut practic sa piarda orice sansa de a lupta pentru puncte.

Englezul a plecat in cursa de pe locul 4, insa a terminat pe un dezamagitor loc 13 dupa o greseala comisa in primul tur. Hamilton a pierdut cateva locuri bune la start dupa ce pilotul McLaren a apasat prea tarziu butonul de pornire, fiind depasit de foarte multi adversari.

"Am ratat startul apasand prea tarziu butonul de start, astfel ca masina nu era in modul de lansare. Toti ceilalti erau in modul de lansare, insa eu nu", a explicat Hamilton.

Britanicul si-a cerut scuze pentru faptul ca si-a dezamagit echipa, insa spune ca isi va reveni la cursa urmatoare de la Barcelona. "A fost un dezastru. Performanta mea a fost foarte slaba si mi-am dezamagit echipa. Totul a mers prost de la inceput, dar tin capul sus pentru a reveni in cursa urmatoare", a adaugat el, facand totdata referire si la momentul in care l-a lovit din spate pe Fernando Alonso.

"Am avut si acel accident cu Alonso in urma caruia am pierdut complet cursa. Sunt intotdeauna primul care ma invinovatesc si simt ca asa este normal", a spus el, negand speculatiile ca Alonso a franat deliberat in momentul in care cei doi piloti s-au ciocnit.

"N-am idee. Eram in spatele lui si am mers catre dreapta, iar el a mers de asemenea spre dreapta si am terminat cumva in spatele lui. Asa se intampla la curse", sustine Hamilton.

Comentarii (6)

  • iar alonso???
    Esti un papagal mai omule...la ce masina ai, uiti sa apesi butonul de pornire, chiar asa e de greu la salariul pe care il ai? Mai ai si colegul tau care apasa pe butonul de limitare a vitezei cand vroia sa depasesca pe cineva...culmea tot pe Alonso. Cred ca McLaren au un complex Alonso, pe care au sa-l depaseasca cam greu. Bune masini dar stupizi piloti mai are McLaren, rar vezi asa ceva.
    0 0
  • HAHA
    LOL..mi-a placut comment-ul Loredanei..foarte are....stie ceva fata asta:P
    0 0
  • lewis
    Totusi in clasamentul pilotilor Lewis este pe 3,nu pe 5.
    McLaren va plati anul acesta pentru felul in care s-au purtat fata de Alonso anul trecut.........mare gresala au facut si au pierdut si ambele campionate din cauza asta.
    Acum cine le mai seteaza masinile? Cei doi novici la un loc nu au experienta lui Alonso la acest capitol.
    0 0
  • ptr lorena
    lorena nu uita ce a facut massa in primele 2 curse.deci nu e asa roy nici la ferrari si chiar si raikonen a facut o grasala in prima cursa cand a vrut sa il depaseasca pe kova.nimic de zis lewis i sa urcat la cap si prea sa vazut sus deodata.intradevar mclaren au pierdut enorm cu plecarea lui alonso.
    0 0
  • alonso
    bravo loredana foarte tare com. tau, si eu gandesc la fel
    0 0
  • Mclaren
    Anul trecut in loc sa-si vada de treaba si sa-l sustina pe Alonso, au demonstrat cat de frustrati sunt britanicii, si l-au tinut pe palme pe acest "pilot" Lewis.
    S-au purtat urat cu un dublu campion mondial si acum platesc.
    Dar, cu toate astea, raman fanul lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru